Haberler

360İstanbul, Sonbahara İnat Termometrelerini Arttırıyor!

Güncelleme:

Yazın son ritmini, DJ Deborah De Luca ile 360istanbul'da yakalayın!

Yazdan kalan ılık bir gecede, müziğin ritmi ile sıcaklığı arttırmaya hazır mısınız? Son üç yılın en başarılı İtalyan kadın DJ'yi Deborah De Luca, muhteşem performansıyla 28 Eylül Cuma gecesi 360istanbul'u yerinden oynatmaya hazırlanıyor…

İstanbul'un renkli gecelerine, manzarası ve eğlenceleri ile keyif katan 360istanbul, yine muhteşem bir performansa ev sahipliği yapıyor. İtalya'nın en ünlü kadın DJ'lerinden Deborah De Luca ile ılık sonbahar gecesinin sıcaklığını arttırmaya hazırlanan 360istanbul, unutulmaz bir gecenin başrolünde ilk sırayı alıyor.

Son üç yıldır yakaladığı başarılarla zirveden inmeyen Deborah De Luca, 28 Eylül Cuma gecesi 360istanbul'da enerjilerin yükseleceği bir DJ performansı sergileyecek. Yetenekli DJ, Napoli'de yapılan uluslararası kulüp yarışmasında imrenilen bir başarı elde ettikten sonra adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Uluslararası platformda övgüyle bahsedilen Deborah De Luca, Fransa, İspanya, Portekiz, Arnavutluk, Yunanistan, İsviçre, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Fas, Tunus, Rusya, Bosna, Ürdün, Suriye, Mısır gibi dünyanın pek çok ülkesinde canlı performanslarıyla müzikseverleri coşturdu. Şimdi sıra Türkiye'ye geldiğinde Deborah De Luca, özel DJ setleriyle 360istanbul'da eğlencenin sınırlarını zorlayacak.

Yazın son sıcak gecesine eşlik etmek ve bu muhteşem performansı kaçırmak istemiyorsanız, dünyanın pek çok ünlü ismini ağırlayan ve unutulmaz eğlenceleri ile İstanbul gecelerine bambaşka bir renk katan 360istanbul'da yerinizi almayı unutmayınız.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Deborah İtalya Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title