Haberler

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı KKTC'de Törenlerle Kutlanıyor

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı KKTC'de törenlerle kutlanıyorAli RuhluelLefkoşa 19 Mayıs (DHA) - 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı KKTC'de de törenlerle kutlanıyor.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı KKTC'de törenlerle kutlanıyor

Ali RuhluelLefkoşa 19 Mayıs (DHA) - 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı KKTC'de de törenlerle kutlanıyor. Başkent Lefkoşa ile ilçe, kasaba ve köylerde Atatürk anıtlarına çelenk koyma törenleri gerçekleştirildi. Törene, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, KKTC Meclis Başkan Vekili Hüseyin Avkıran Alanlı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ömer Paç, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım bazı baklanlar, milletvekilleri ile diğer yetkililer katıldı. Törende Atatürk Anıtı'na çelenkler sunularak saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesiyle devam eden tören, Anıtkabir'den getirilen toprağın Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay tarafından Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya takdim edilmesiyle son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Akıncı 19 Mayıs Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title