Haberler

Grup Yürüyüş Zeytinburnu'nda Muhteşem Bir Konser Verdi

Güncelleme:

Bu yıl çıkardığı Hurriyya adlı üçüncü albümüyle dinleyicilerine ulaşan Grup Yürüyüş, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği bir konserle dinleyicileriyle buluştu.

Bu yıl çıkardığı Hurriyya adlı üçüncü albümüyle dinleyicilerine ulaşan Grup Yürüyüş, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği bir konserle dinleyicileriyle buluştu. 22 Kasım Cuma akşamı Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konsere dinleyicilerinin ilgisi ve coşkusu görülmeye değerdi.

Seslendirdikleri kardeşlik ve direniş ezgileriyle dinleyicilerinin gönlünde taht kuran Grup Yürüyüş konseri baştan sona coşku dolu geçti.
Zalimlere Vur, Ninni, Allahu Ekber, Unadikum, Milyonlarız, İntifada, Hurriya, Kardeşim Sen Özgürsün gibi birçok sevilen şarkılarını seslendiren Grup Yürüyüş'e konser boyunca dinleyicilerinden özel istek yağdı. Her şarkıya muhteşem bir keyifle eşlik eden dinleyiciler, konser sonunda 2011 yılında vefat eden Suriyeli şarkıcı İbrahim Kaşuş'un Yalla İrhal Ya Beşşar şarkısını seslendiren gruba ayağa kalkarak eşlik ettiler.

Zeytinburnu'nda ilk kez konser verdiklerini ve salondaki dinleyicilerin coşkusundan çok etkilendiklerini belirten grup solisti Mehmet Ali Arslan, konser sonunda Belediye Başkanı Murat Aydın'a ve dinleyicilerine teşekkür etti. Konser, dinleyicilerin grup üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinburnu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title