Haberler

Bilal Erdoğan: "Bu Milleti Denize Dökeceğini İddia Edenler Güya Emperyalizmle Savaştıklarını...

Bilal Erdoğan: "Bu milleti denize dökeceğini iddia edenler güya emperyalizmle savaştıklarını sanıyorlar" "Hayır;

Bilal Erdoğan : "Bu milleti denize dökeceğini iddia edenler güya emperyalizmle savaştıklarını sanıyorlar"

"Hayır; Türkiye için statükoyu, geçmişi vaat ediyor"

Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş Türkiye Gençlik Vakfı il binasının açılışına katıldı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Türkiye Gençlik Vakfı il binası ve öğrenci yurdu Kahramanmaraş'ta vakfın Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Bilal Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Erdoğan, "Bu milleti denize dökeceğini iddia edenler güya emperyalizmle savaştıklarını sanıyorlar" dedi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Haydar Bey Mahallesi Barbaros Caddesinde bulunan TÜGVA il başkanlığı binasının açılışına,TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş AK Parti Milletvekilleri, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Belde Belediye Başkanları ve vakıf üyeleri katıldı.

Kuran tilavetiyle başlayan programın ardından, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç selamlama konuşmaları yaptı.

Selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen TÜGVA Genel Başkanı Emanet yeniden güçlü Türkiye'nin kurulması için çalıştıklarını ifade ederek,"Gençliğimize hizmet etme aşkı ve inancıyla Türkiye'nin her ilinde adım adım büyüyoruz. Türkiye'de 81 il temsilciliğimizi açtıktan sonra 150 ilçemize atayarak Türkiye'de bin 500 ortaokul, 3 bin lisede çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her üniversitede fakültelerden bölümlere kadar teşkilatlanıyoruz. Bizler yeniden güçlü Türkiye'nin kurulması için, gençlerimizin öz güveni yüksek, alanında uzman, donanımlı ve milli manevi duygularla yoğrularak gelişmesine inanıyoruz. Türkiye'nin önemli bir virajında inşallah 16 Nisanda vereceğimiz 'Evet' oylarıyla öncelikle bu gençliğin önünü açacak sonrada inşallah bu mekanlarda dünyaya iyiliği, adaleti, hakkı yayacak nesiller yetiştirmek için çalışacağız" dedi.

Milleti denize dökeceğiz diye iddia edenlerin emperyalizmle savaştıklarını sandıklarını söyleyen TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Kurtuluş savaşında bağımsızlığımızı kazanmak için Yunanı denize döktük. Arkadaşlar, gençler şimdi geçtiğimiz hafta bir denize dökme lakırdısı yaşandı duydunuz mu? Biz Yunanı denize döktüğümüzde, bu millet Yunanı denize döktüğünde Yunanın arkasında emperyalist güçler vardı. Kendileri Anadoluyu işgal edemediler. Kimler? İngiltere, Fransa, İtalya. Ne yaptılar bari Yunanla bu işi yapalım dediler. Yunanı denize döktük. Emperyalist güçleri kovduk. Şimdi bu milleti denize dökeceğini iddia edenler güya emperyalizmle savaştıklarını sanıyorlar. Tamam da o zaman soruyorum. Neden siz Avrupa'da 'Hayır' kampanyalarını yaparken bunlar yan yana, kol kola, omuz omuza duruyorsunuz? Nasıl bir emperyalizmle mücadele bu? Bakıyorsun CHP zihniyetinin bir temsilcisi yanında PKK terör örgütüne yakın birisi, yanında DHKP-C terör örgütüne yakın birisi sağlarında sollarında Avrupa'nın faşist geleneğinden gelen maalesef temsilcileri"dedi.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu ne cüret ki 15 Temmuz'un kahramanlığına kontrollü darbe diyebildiler. Gençler duydunuz mu kontrollü darbeyi? Nedir bu kontrollü darbe? Nedir biliyor musunuz ? O adamları oraya kasetle, kumpasla kimler getirdiyse onların kontrolündeki darbe başka bir şey değil. Millete saygı duymayan, milletini sevmeyen, milletinin değerleriyle kavgalı onun için bu milleti denize dökeyim daha iyi diye düşünüyor. Onun için bu milletin kahramanlığını, bu milletin destanını küçümsüyor. Sende bunun bir parçası olsaydın ya. Ama olamaz. Milletiyle barışık değil. Milletiyle kucaklaşamamış. Herhangi bir meşruiyet kanalıyla, herhangi bir halk desteğiyle gelmemiş ki geldiği yerlere. Hep oyunlarla, tezgahlarla, kumpaslarla yükselmiş."

16 Nisan referandum oylamasıyla ilgilide konuşan Erdoğan, 'Hayır' kararının statükodan ve geçmişten başka bir şey vaat etmediğini belirterek, "Hayır Türkiye için nasıl bir gelecek vaat ediyor? Ne vaat ediyor? Hayır Türkiye için Statükoyu, geçmişi vaat ediyor. Hayır Türkiye için yeni bir gelecek vaat etmiyor. Daha iyi bir gelecek vaat etmiyor. Hayır şunu demiyor; Hayır kullanın Türkiye daha da güçlensin daha da iyi olsun diyor mu? Demiyor. Nasıl desin. Öyle bir hayalleri yok Türkiye için. Hayır diyenler eski Türkiyeyi özleyen insanlar. Hayır diyenler işler Türkiye'de koalisyon yıllarında olduğu gibi olsun. Ekonomik krizlerle boğuştuğumuz yıllar gibi olsun. Darbecilere her an gün doğsun. Bunu mu istiyorlar değerli kardeşlerim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Vahdettin Özkan Bilal Erdoğan Kahramanmaraş Türkiye Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title