Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Erzurum'da Yoğun Yağmur Altında Coşkuyla Kutlanıyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Erzurum'da yoğun yağmur altında coşkuyla kutlanıyorERZURUM - Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla sabaha kadar sürecek olan demokrasi nöbetini yoğun yağmur altında kutluyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Erzurum'da yoğun yağmur altında coşkuyla kutlanıyor

ERZURUM - Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla sabaha kadar sürecek olan demokrasi nöbetini yoğun yağmur altında kutluyor.

15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin 2'inci yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Erzurum'da devam ediyor.

Kutlamalar kapsamında 16 Temmuz sabahına kadar Cumhuriyet Caddesi'nde tutulacak olan Demokrasi Nöbeti yoğun yağmura rağmen coşku içerisinde kutlanıyor.

Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda dev ekranlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden verdiği mitingi canlı bağlantıyla izledi.

Kutlamalar sırasında aniden başlayan yağmura rağmen Erzurumlu vatandaşlar alanı terk etmedi. Vatandaşlara yağmurluk ve şemsiye dağıtılırken Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yağmur başladığı anda meydana inerek vatandaşlarla birlikte Demokrasi Nöbeti tutmaya başladı.

Vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Erzurum'da tuttuğu Demokrasi Nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

15 Temmuz Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
title