Haberler

Genel Seçimlere Doğru

Türkiye Roman Platformu Genel Başkanı ve Trakya Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Savcı ve eski Sağlık Müdürü Dr. Hatice Gül AK Parti'den Hakan Özkan'da MHP'den milletvekilliği aday adaylıklarını açıkladı.

Türkiye Roman Platformu Genel Başkanı ve Trakya Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Savcı ve eski Sağlık Müdürü Dr. Hatice Gül AK Parti'den Hakan Özkan'da MHP'den milletvekilliği aday adaylıklarını açıkladı.

Savcı, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti fakir ve fukaralara sahip çıkan bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Roman açılımın gerçekleştirdiği ekipten biri olarak aday adaylığını açıkladığını ifade eden Savcı, şunları kaydetti:

"Bizim siyasetimiz birlik ve beraberlik üzerine kurulmuştur. İnandığımız, güvendiğimiz romanlardan özür dileyerek bizleri onurlandıran, Büyük Roman ödülünü kabul eden adam gibi adam sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a güvendiğimiz için buradayız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na güvendiğimiz için buradayız."

Gül de aynı yerde yaptığı basın açıklamasında çevresinden gelen ısrar üzerine aday adayı olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin kadına verdiği öneme inandığı için AK Parti'den siyasete girdiğini belirten Gül, şunları kaydetti:

"Özellikle bir bayan olarak Edirne gibi modern bir çizgisi olan vizyon sahibi bir ilden çok fazla destek gördüm, destek olan herkese teşekkür. AK Parti'nin kadınlara yönelik bakış açısındaki samimiyeti bizzat yaşayarak tecrübe etmiş bir insanım.

Bu ülkede AK Parti hükümeti sırasında Sağlık Bakanlığı'nda dört yıl tek bayan Sağlık Müdürü olarak görev yaptım. İlimizin en büyük şanslarından biri olan Sayın Sağlık Bakanım Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, kadına gösterdiği değerden dolayı bütün  kadınlar adına çok teşekkür ediyorum."

-MHP

Özkan'da partisinde düzenlediği basın toplantısında MHP'yi Edirne'de birinci parti yapacaklarını söyledi.

Özkan'ın adaylık açıklamasına MHP Milletvekili aday adayı ve eski il başkanı Gürsel Şimşek, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bayraktar ve İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Hakan Özkan Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title