Haberler

Gebze Ticaret Odası Meclis Toplantısı Yapıldı

Gebze Ticaret Odası (GTO) aylık meclis toplantısı yapıldı.

Gebze Ticaret Odası (GTO) aylık meclis toplantısı yapıldı.

Meclis Başkanı Ümran Nargül'ün başkanlığında toplanan mecliste söz alan odanın kurucu başkanı İbrahim Başaran, 2000 yılında Mekatronik Yüksekokulunun uzun çalışmalar sonucunda Gebze'ye kazandırdıklarını, ancak bugün Hereke'ye taşınmasına çok üzüldüğünü söyledi.

GTO Başkan Nail Çiler de okulun taşınmasının kendilerini de üzdüğünü, ancak üniversite girişimlerinin sürdüğünü, bu konudaki eleştirilere katılmadığını belirterek, "Siz önceki dönemde ne yaptıysanız biz de onu yaptık. Sertifikaları imzaladık, altın verdik. Bu konuda dayanışma oldu mu, olmadı. Odanın parasını da babamızın parasıymış gibi de kullanamayız" diye konuştu.

Oda üyesi Ziya Topal da söz alarak tartışmaların yersiz olduğunu, odanın görevinin okul yapmak değil esnafın sorunlarını çözmek olduğunu söyledi.

Topal, "Esnafın ticari hayatı bitti biz okulu tartışıyoruz. Okul da gerekli, bu konuda gereken desteği de veririz ama bizim asıl işimiz bu değil" dedi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title