Haberler

Gaziantep'teki Patlama

Gaziantep'te polis merkezi yakınında meydana gelen patlamada aralarında polislerin de bulunduğu 61 yaralı kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Gaziantep'te polis merkezi yakınında meydana gelen patlamada aralarında polislerin de bulunduğu 61 yaralı kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Karşıyaka Polis Merkezi yakınındaki şiddetli patlamada yaralan polis ve vatandaşlar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

İzinli olan sağlık görevlilerinin de hastaneye çağrıldığı, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi. Bu arada, olay yerindeki otobüs ve bazı araçların tamamen yandığı, bazılarının ise hasar gördüğü görüldü.

Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bu arada patlama sırasında karakol binası ve çevredeki apartmanlar hasar gördü.

Patlama sonrası bölgeye gelen çok sayıda polis ve 2 timden oluşan jandarma ekipleri de olay yerinde ve ara sokaklarda geniş güvenlik önlemleri aldı.

-Saldırı protesto edildi-

Olaya tepki gösteren çok sayıda vatandaş polis merkezinin olduğu Karşıyaka Mahallesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Çok sayıda vatandaşın da kan ihtiyacı olabileceği dolayısıyla hastanelere gittiği bildirildi.

Yayıncı: Sevil Çelik / İsmail Fidan/ Şükran Yücel/A. Fatih Tekcan - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title