Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor, Sakaryaspor Maçından Galibiyet Bekliyor

Türkcell Süper Ligi'ne Verilen Arayı En İyi Şekilde Değerlendirmeye Çalışan Gaziantepspor, Sakaryaspor Maçı Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor.

Türkcell Süper Ligi'ne verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Gaziantepspor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kırmızı-siyahlılar, haftanın ilk çalışmasını Teknik Direktör Walter Zenga yönetiminde yaptı. Celal Doğan Tesisleri'ndeki teknik ve taktik ağırlıklı antrenman, 2 saat sürdü. Antrenmana, sakatlığı geçen kaptan Erdal Güneş de katıldı. Kaptan Erdal'ın iyileşerek takımla birlikte antrenmanlara başlaması, başta futbolcu arkadaşları olmak üzere herkesi sevindirdi. Hafif sakatlığı bulunan Ali Bayraktar ise salonda çalışırken, Önder Çengel de Antrenör Lusiano Torri tarafından özel olarak çalışıtırıldı. Kırmızı-siyahlı futbolcuların antrenmanda hayli neşeli oldukları gözlendi.

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, takımının her maça olduğu gibi Sakaryaspor maçına da 3 puan parolasıyla hazırlandığını söyledi. Hiçbir rakibi küçümseme lüksleri olmadığını belirten Kızıl, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde cumartesi günü oynayacağımız Sakarya maçını, 12. adam olarak gördüğümüz taraftarlarımızın da desteği ile mutlaka kazanmak istiyoruz'' dedi.

Gaziantepspor'un Kamil Ocak Stadı'nda oynadığı maçlardan mutlaka galip ayrılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Kızıl, Sakaryaspor'u yenerek yollarına devam edeceklerine gönülden inandığını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title