Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

TFF 1.Lig'de oynanan maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında konuk ettiği Tavşanlı Linyitspor ile 1-1 berabere kaldı.

TFF 1. Lig'de oynanan maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında konuk ettiği Tavşanlı Linyitspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, fikstür avantajını değerlendiremediklerini söyledi. Süral, "Play-off için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Nedense bu tür takımlara karşı bazı futbolcularımız motive olamıyor. 2 tane verilmeyen golümüz, 3 tane direkten dönün topumuz var. Büyük bir avantajı kaybettik. Bundan sonraki maçlarda önümüze bakacağız. Hedeflerimiz farklıydı ama olmadı. Rakibimiz isteği puanı aldı ama bu durum bizim için yıkım

oldu. Artık sezonun bitmesini bekleyeceğiz" dedi.

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim ise "Zor bir müsabaka oldu. Buraya puan almak için geldik. 3 puanı kaçıran tarafın biz olduğunu söyleyebilirim. İyi oynadık. Golden sonra pozisyonumuzda var. Bu takımın en büyük hastalığı skoru koruyamamak. Bunun çeşitli nedenleri var. Ben arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzde 5 tane final maçı var. Biraz daha asılarak artık önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Volkan Yılmaz ile Gökhan Çalışır, kaybettikleri puanın üzüntüsünü yaşarken, ilerleyen haftalardaki maçlardan en iyi neticeyi almanın yollarını arayacaklarını ifade ettiler. Tavşanlı Linyitsporlu futbolcular Ahmet Yakak ile Emrah Dağ da, iyi mücadele ettiklerini belirtirken, düşme potasından kurtulmak için kalan son 5 maça final havasında çıkacaklarını söylediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tavşanlı Linyitspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title