Haberler

Gaziantep: Akpm Siyasi İşler Komisyonu'ndan Gto'ya Teşekkür Mesajı

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (Akpm) Siyasi İşler Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ateş, Gaziantep Ticaret Odası (Gto) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'a 11-12 Eylül Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen Komisyon Görüşmelerindeki Başarılı Ev Sahipliği Nedeniyle Tebrik ve Teşekkür Mesajı Gönderdi.

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Siyasi İşler Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ateş, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'a 11-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen komisyon görüşmelerindeki başarılı ev sahipliği nedeniyle tebrik ve teşekkür mesajı gönderdi.

Ateş, mesajında, AKPM Siyasi İşler Komisyonu'nun Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te toplandığına ve bu toplantıya GTO'nun başarılı şekilde ev sahipliği yaptığına dikkat çekti. Ateş, "Komisyonumuzun Gaziantep'te düzenlediği ve 2 gün süren görüşmelere GTO, muhteşem organizasyonu ile önemli katkı sağlamış ve kentin misafirperverliğini en iyi şekilde sergilemiştir" dedi.

Toplantının, komite üyeleri için Türkiye'nin çeşitli uluslararası problemler hakkındaki görüşlerini daha iyi anlayabilmeleri ve ülkenin Avrupa ile bütünleşmesi konusundaki kararlılığının gösterilmesi açısından önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Ateş, şunları kaydetti:

"Bu toplantının, Avrupalı meslektaşlarımın Türkiye ve Türk insanı hakkında daha sağlıklı fikir sahibi olması ve Gaziantep bölgesinin olağanüstü zengin kültürel mirasını daha iyi anlayabilmesi açısından mükemmel bir fırsat olduğuna inanıyorum. Komisyon üyesi meslektaşlarım, geleneksel Türk misafirperverliğine, Gaziantep'te onlara gösterilen sıcak ilgiye ve GTO tarafından sağlanan çalışma koşullarına müteşekkir. Bu toplantının başarılı şekilde tamamlanmasına imkan sağladığınız için şahsınızı ve profesyonel iş anlayışına sahip personelinizi tebrik ediyor, komisyonumuz adına teşekkürlerimizi sunuyorum"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title