Haberler

Gaün Öğrencisi 2012 Londra Olimpiyatlarına Katıldı

2012 Londra Olimpiyatları halter müsabakalarında yarışan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü birinci sınıf öğrencisi Bediha Tunadağı ve Antrenörü Mehmet Doğan, Rektör Prof.Dr.M.Yavuz...

2012 Londra Olimpiyatları halter müsabakalarında yarışan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü birinci sınıf öğrencisi Bediha Tunadağı ve Antrenörü Mehmet Doğan, Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Coşkun, GAÜN öğrencisi Bediha Tunadağı'nın 2012 Londra Olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilerin başarısı için gereken tüm katkıyı vermeye hazır olduklarını belirtti.

Amacının 4 yıl sonra 2016 Brezilya Rio Olimpiyatlarında derece yapmak olduğunu söyleyen Tunadağı, olimpiyata giden süreçte ilk olarak 2013 Avrupa Şampiyonasında Türkiye'ye madalya armağan etmek istediğini belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Yavuz Coşkun Mehmet Doğan Londra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title