Haberler

    ESL Gaming Telia ile anlaştı!

    Güncelleme:

    ESL Gaming'den yeni bir anlaşma!

    Ülkemizde ve yurtdışında yaptığı turnuvalar ile adından sıkça söz ettiren ESL Gaming Telia ile anlaştı. Telia, İskandinav bir telekomünikasyon firmasıdır. Aktif olarak yirmi ülkede faaliyet göstermektedir. Ülkemizde Turkcell'in eskiden en büyük hissedarlarından biri olarak yer almıştır. Telia, hisselerinin tümünü Varlık Fonu'na satmıştır.

    İki firmanın yaptığı anlaşmaya göre Telia Finlandiya, ESL Pro Tour CS: GO'nun resmi medya ortağı oldu. Bu anlaşma Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olup IEM Katowice 2023′e kadar sürecek. Bu anlaşma bir nevi sözleşme yenileme maksadıyla yapıldı çünkü Telia Finlandiya geçtiğimiz sene de ESL Pro Tour CS: GO için bir anlaşma imzalamıştı.

    ESL Pro Tour CS: GO, Telia'nın sahip olduğu çeşitli kanallardan canlı olarak yayınlanacak. Bu kanallar ise Finnish MTV, C More ve Telia TV. Ayrıca turnuva Telia'nın Twitch kanalından canlı yayınlanacak.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Finlandiya Gamegar Haberler

    Bakmadan Geçme

    BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title