Haberler

Galatasaray Kulübü'nün Yeni Başkanı Aysal, Başkanlık Döneminin İlk Açıklamasını Yaptı

Galatasaray Kulübü'nün 34. başkan adayı seçimi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünal Aysal, "Ben görev adamıyım" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün 34. başkan adayı seçimi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünal Aysal, "Ben görev adamıyım" dedi. Teşekkür konuşmasından önce basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray'ın 34. Başkanı Ünal Aysal, "Bu genel kurulumuzun bir teveccühü. Bu bize güç verecek ama aynı zamanda da çok büyük bir sorumluluk yükleyen bir netice. Bunun bilincindeyiz. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu düşünüyorum. Bizden önce Galatasaray'a hizmet eden yöneticilerle, yönetimlerle bundan sonrada el ele çalışacağız. Bayrağı da en başarılı yere getirdikten sonra bizden sonra gelenlere devredeceğiz. Burası çok büyük bir kurum. Çok eski bir kurum. Köklü bir kurum ve aynı zamanda da demokrasinin mabedi gibi bir yer. Demokratik kuralların A dan Z ye tam olarak işlediği bir yer. Bunun gücü benim için en önemli bir güçtür. Önemli olan başarıya ulaşırken özellikle de spor dünyasında Galatasaray'a yakışan şekilde, hem sahada hem saha dışında, hem taraftarımızı, hem de sporcularımızı bu bilinçle, centilmenlikle ve arkadaşlıkla bu sporu geliştirmelerini desteklemek ve onlara önder olmaktır. Yapacağımız şey bu" dedi.

Galatasaray Lisesi'nde okurken başkanlığın çok büyük bir hayal olduğunu belirten Aysal, "Tabii ki bu büyük bir onur. Bu onuru aynı bilinçle taşımaya çalışacağım ve layık olmaya çalışacağım. Ben bu koridorlarda talebe olarak hayatımın 8 senesini geçirdim. Gayet tabi aklımdan bile geçmezdi. Galatasaray başkanlığı bizim hayal ettiğimiz dünyanın dışında bambaşka bir dünyaydı. Ama bugünde aynı hisleri taşıyorum. Umarım camiama hayırlı olurum" ifadelerini kullandı. Ünay Aysal, bugüne kadar erteleği kararlarını artık hayata geçireceğini söyleyerek, "Yarın değil bu akşamdan itibaren çalışmaya başlamak. Önümüzdeki mazbatayı alana kadar geçecek bir süre var. O süreyi, bu zamana kadar almakta zorlandığım kararları öne çekerek, örneğin; teknik direktör seçimi, bazı anahtar oyuncuların seçimi vs. Bu listeler bizim elimizde var. Bunları artık hayata geçireceğiz. Temaslarımıza başlayacağız ve en sıhhatli seçimi yapmak için gerekli danışmanlara da danışarak en doğru kararı almaya çalışacağız" dedi.

Aysal, yönetim kurulu ile ilgili olarak da, "Öyle olması gerekiyordu. Bizim yönetim kurulumuz bundan önceki kurullar gibi her işe karışan yönetim kurulu değil. Tamamen gerçek anlamda büyük holdinglerin yönetim kurulu gibi çalışacak bir yönetim kurulu. İş bölümümüz yok. İşin tamamına hakim olacak, işin tamamı üzerinde planlamayı, denetlemeyi, yönlendirmeyi ve onay mekanizmasını çalıştıracak bir yönetim kuruluz var. Tahmin ediyorum ki bu yönetim kurulu görevin hakkını yerine getirebilecek tecrübeye ve enerjiye sahip" şeklinde konuştu. Basın mensuplarının, "Bundan sonra Adnan Polat ile biraraya gelecek misini?" sorusuna, "Gayet tabii ki. Adnan Polat benim selefim. Hem eski dostum, hem de Galatasaray camiasında hepimiz kardeşiz, arkadaşız. Benim en güvendiğim destekçim Adnan Polat'tır. Şu seçildiğim andan itibaren her konuda danışacağım bir insan. Üstelikte Galatasaray'a çok büyük hizmetleri geçmiş bir başkan. Bunun tersi düşünülemez" yanıtını verdi.

Galatasaray'ın 34. başkanı seçilen Ünal aysal ben görev adamıyım diyerek, "Bu seçim sürecinde yeteri kadar basının önünde oldum. Basının ve özellikle taraftarımızın bizden beklediği artık neticeler. Ben görev adamıyım. Netice odaklı çalışırım. Önümüzdeki 10 günden sonra basının önünde olmak yerine, makine dairesinde oturup, görevimi yapmak olacaktır. Ama basını da habersiz bırakmayacağız. Basın ilişkilerimizi çok iyi bir şekilde planladık. Bunu götürecek dirayetli ve tecrübeli arkadaşlarımız var. Şundan emin olun. Her zaman doğru ve düzgün haber size iletilecektir. Bunun arkasında ben olacağım. Kontrolcüsü, takipçisi olacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title