Haberler

Galatasaray Kampında Gurbetçi Futbolcu

İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Galatasaray, Akşam Antrenmanında Almanya 3. Ligi'nde Top Koşturan Gurbetçi Futbolcu Bilal Aziz'i Denemeye Aldı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, akşam antrenmanında Almanya 3. Ligi'nde top koşturan gurbetçi futbolcu Bilal Aziz'i denemeye aldı.

Sarı-kırmızılı futbolcular, ikinci yarı hazırlıkları doğrultusunda Antalya Titanic Oteli'nde akşam antrenmanı yaptı. Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. İkili gruplar halinde tempolu koşu ile devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Bu arada, Galatasaray'ın akşam yapılan antrenmanına yardımcı antrenör Erdal Keser'in tavsiyesi üzerine Türkiye'ye getirilen gurbetçi futbolcu Bilal Aziz de katıldı. Almanya 3. Ligi'nde lider durumda bulunan Osnabruck forması giyen Bilal Aziz, Sarı-kırmızılı takımın akşam antrenmanında görücüye çıktı. Geçtiğimiz sezon Schalke 04'ün oyuncusu olduğu bildirilen Bilal Aziz'in, orta sahanın solunda ve forvetin arkasında görev yapabildiği öğrenildi. Lübnan doğumlu genç futbolcunun Mardin'den Lübnan'a ardından da Almanya'ya göç eden bir Türk ailesinin çocuğu olduğu ifade edildi. 21 yaşındaki Bilal Aziz'in Türk pasaportu taşıdığı kaydedildi.

Birkaç gün daha takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı belirtilen Bilal Aziz'in Osnabruck'te bu sezon 3 gol attığı öğrenildi. Genç futbolcunun beğenilmesi halinde sezonun ikinci yarısında Galatasaray forması giyebileceği belirtiliyor.

Öte yandan Sarı-kırmızılı futbolcular, basın mensupları ile konuşmama kararı aldı. Daha önce akşam yapılacak antrenman öncesinde basına demeç verecekleri açıklanan Galatasaraylı futbolcuların, daha sonra kendi aralarında anlaşarak, böyle bir karar aldıkları kulüp yöneticileri tarafından açıklandı.

(EKO-KÇ-MEF-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title