Haberler

    Galatasaray'ın Konuğu Trabzonspor

    Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Trabzonspor'u ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

    Ligde 54 puanla en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in 1 puan önünde  lider durumda bulunan sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçını kazandığı taktirde  liderliğini sürdürecek.
    Son olarak derbi maçta Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray, ardından  ise Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş ile evinde önemli müsabakalara  çıkacak.
    Fernando Reges cezalı
    Galatasaraylı tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando Reges, Trabzonspor  karşısında oynayamayacak.
    Fenerbahçe derisinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen  Fernando, yarın takımdaki yerini alamayacak.
    Öte yandan, milli takımlarda sakatlık yaşayan oyunculardan Selçuk İnan  ve Serdar Aziz'in durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Martin Linnes'in durumu  ise henüz kesinleşmedi.
    İki oyuncu ceza sınırında
    Sarı-kırmızılı ekipte Trabzonspor müsabakası öncesi 2 oyuncu sarı kart  ceza sınırında.
    Galatasaray takımında Sofiane Feghouli ve Serdar Aziz, yarın  oynamaları ve sarı kart görmeleri durumunda, ligin 28. haftasındaki  Gençlerbirliği mücadelesinde cezalı olacaklar.
    Mariano dönüyor
    Galatasaray'da sarı kart cezasını dolduran Mariano Filho, bordo-mavili  ekibe karşı forma giyebilecek.
    Atiker Konyaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı  olan ve Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alamayan Mairano, Trabzonspor  müsabakasında teknik direktör Fatih Terim'in tercihleri arasında yer alabilecek.
    Evinde bileği bükülmüyor
    Trabzonspor'u sahasında ağırlayacak Galatasaray'ın iç saha performansı  oldukça iyi.
    Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçı öncesi Türk Telekom Stadı'nda  yaptığı son 19 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.
    Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa  karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 19 resmi maçtan 17 galibiyet  ve 2 beraberlikle ayrıldı.
    Galatasaray, evinde oynadığı son 15 lig maçında ise 14 galibiyet ve 1  beraberlik aldı.
    Trabzonspor'a son 3 maçta da yenildi
    Galatasaray, hafta sonu ağırlayacağı Trabzonspor'a karşı ligdeki son 3  maçını da kaybetti.
    Sarı-kırmızılı takım,  2016-2017 sezonunda Trabzonspor'a karşı 8.  haftada evinde oynadığı müsabakayı 1-0, 25. haftada konuk olduğu maçı ise 2-0  kaybederken, bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise bordo-mavili takıma  deplasmanda 2-1 yenildi.
    Bu maçlarda 5 gol yiyen Galatasaray, sadece 1 gol atabildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türk Telekom Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title