Haberler

Futbolcuların Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Mersin'in Tarsus İlçesinde Tarsus İdmanyurdu Altyapısında Top Koşturan İki Futbolcu Arasında Çıkan Kavgada, Bir Sporcu Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus İdmanyurdu altyapısında top koşturan iki futbolcu arasında çıkan kavgada, bir sporcu bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, Fevziçakmak Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus İdmanyurdu altyapısında sporcu olan Süleyman Bolat (17) ile Burak G. (17), antrenman bittikten sonra birlikte tesislerden çıktı. Spor tesislerinden yaklaşık 200 metre ileriye giden iki arkadaş, belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Burak G., üzerinde bulunduğu bıçakla arkadaşı Süleyman Bolat'ı 6 bıçak darbesi ile ağır şekilde yaraladı. Çevredekilerin

yardımı ile 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç, hayatını kaybetti. Zanlı Burak G., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(EY-ERN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title