Haberler

Futbol: Hazırlık Maçı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Romanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Dunarea Calaraşi ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Romanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Dunarea Calaraşi ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Karacasu beldesinde sürdüren Malatya ekibi, kamp döneminin ilk hazırlık maçını yaptı.

Kamp yaptığı otelin antrenman sahasında Dunarea Calaraşi ile karşılaşan Malatya ekibi, sahaya Fabien Farnolle, Sadık Çiftpınar, Murat Akça, Sincere Seth, Issam Chebake, Murat Yıldırım, Danijel Aleksic, Ahmet Ildiz, Hüseyin Ekici, Mustafa Eskihellaç ve Eren Tozlu ilk 11'iyle çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeni Malatyaspor, 10. dakikada Eren Tozlu'nun attığı golle 1-0 öne geçerken, ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamladı.

Yeni Malatyaspor, ikinci yarı sahaya farklı bir 11 ile çıktı. Bu devrede iki takım da skoru değiştiremezken, Yeni Malatyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, güzel bir maç oynadıklarını söyledi.

Bulut, ilk etap hazırlık kampında daha çok savunma ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Defans anlamında iyiydik. Kalemizde birkaç pozisyon gördük. Bu da hazırlık maçlarında normaldir. İlk yarıda bizim girdiğimiz birkaç pozisyon vardı. Birini değerlendirdik öne geçtik. Onu da koruduk." diye konuştu.

İlk hazırlık maçında skordan ziyade altyapıdan aldıkları futbolcular ile transfer ettikleri oyuncuları görmeyi ve ne durumda olduklarını anlamayı istediklerini aktaran Bulut, "Bugün onu da gördük. Eksiklerimiz var. Birkaç sakatımız var. Onlar da inşallah ikinci hazırlık maçımızda hazır olacak ve sahaya sürmeye çalışacağız. Bunun yanında birkaç transfer daha yapmak istiyoruz. Bu transferleri inşallah ikinci etap kampımıza yetiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

İkinci hazırlık maçlarını 10 Temmuz'da yapacaklarını kaydeden Erol Bulut, yine aynı sahada başka bir Romanya Birinci Lig takımı ile karşılaşacaklarını belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Romanya Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title