Haberler

Futbol: Almanya Kupası

Almanya Kupası'nda oynanan 3. tur maçları sonucunda rakiplerini yenen Hertha Berlin, Stuttgart, Bochum ve Borussia Dortmund, çeyrek finale yükseldi.

Almanya Kupası'nda oynanan 3. tur maçları sonucunda rakiplerini yenen Hertha Berlin, Stuttgart, Bochum ve Borussia Dortmund, çeyrek finale yükseldi.

Hertha Berlin, deplasmanda Nürnberg'i, Vladimir Darida ve Anthony Brooks'un attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 3. sırada yer alarak beklentilerin üstüne çıkan başkent ekibi, Almanya Kupası'nda 2012'den sonra ilk kez çeyrek finale adını yazdırdı.

Stuttgart, normal süresi 1-1 berabere tamamlanan mücadelede, ağırladığı ikinci lig takımlarından Eintracht Braunschweig'i uzatma sonunda 3-2 yenerek, çeyrek finale yükseldi. Stuttgart'ın gollerini, Georg Niedermeier, Timo Werner ve Toni Sunjic kaydetti.

Borussia Dortmund, Augsburg deplasmanından Pierre-Emerick Aubameyang ve Henrikh Mkhitaryan'ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı ve son 8 takım arasına girdi.

İki ikinci lig takımı arasında oynanan karşılaşmada Bochum, 1860 Münih'i deplasmanda 2-0 yenerek, çeyrek final biletini aldı.

Almanya Kupası 3. turunda dün oynanan karşılaşmalarda da rakiplerini geçen Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Werder Bremen ve Heidenheim bir üst tura çıkmıştı.

Çeyrek final karşılaşmaları, 9 ve 10 Şubat 2016'da oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Hertha Bsc Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title