Haberler
BBC

En İyi Kadın Oyuncunun Oscar'ını Çalan Hırsız, Fotoğraftan Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Frances McDormand, kazandığı En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını çaldırdı. Hırsız, fotoğrafçının dikkati sayesinde yakalanıp tutuklandı.

90. Akademi Ödülleri töreninden sonra verilen baloda Frances McDormand'ın kazandığı En İyi Kadın Oyuncu Oscarı heykelciğini çalıp kaçmaya çalışan bir kişi yakalandı. Ödül McDormand'a geri verildi.

FOTOĞRAF SAYESİNDE YAKALANDI

Saatler sonra McDormand'ın temsilcisi Simon Halls, oyuncunun Oscar heykelciğine kavuştuğunu açıkladı. Halls, ödülün nasıl bulunduğuyla ilgili bilgi vermedi ancak New York Times muhabiri Cara Buckley Twitter'dan şüphelinin fotoğrafını paylaştı. Buckley, "Güvenlik güçleri McDormand'ın ödülünü alan bu kişiyi arıyor. Şef Woflgang Puck'un fotoğrafçısı onu durdurup ödülü geri aldı. Adam balo salonunun içinde kayıplara karıştı" tweetini attı.

TUTUKLANDI

Los Angeles polisi de ismini Terry Bryant olarak açıkladığı şüphelinin, 20 bin dolar kefalet istemiyle mahkemeye çıkarılacağını duyurdu. Polisin verdiği bilgiye göre 47 yaşındaki Bryant'ın baloya girmek için bilet alan davetliler arasında yer alıyordu.

BBC

Los Angeles Missouri Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (2)

yine mi adana diyen adam:

onada Oscar verin sonucta basarmis. Turkiyede olsa sarkici olur dizilerde oynardi.

1
0
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

Çalanda helal olsun Valla İstifi hiç bozmuyor ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title