Haberler

Foça'nın Minik Cimnastikçileri Büyüledi

Güncelleme:

Foça Belediyesinin cimnastik gösterisinde, 4-12 yaş aralığındaki 85 minik cimnastikçi hünerlerini sergiledi.

Foça Belediyesi Cimnastik Gösterisi'nde, 4-12 yaş aralığındaki 85 minik cimnastikçi hünerlerini sergiledi. Antrenör Benay Levent Göztepe yönetiminde, gerçekleşen gösteri, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'ni dolduran davetlileri adeta büyüledi.

Gösteri öncesi, bir konuşma yapan Antrenör Benay Levent Göztepe; "Çocuklarımızın toplum önünde kendilerine olan güvenlerini sergileyebilmeleri, kendilerini ifade edebilmeleri, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anıların olduğu bir gün yaşatabilmeleri için bugün burada toplandık. Cimnastik, belli kurallar dahilinde, estetik ve zerafet içeren, izlemesi keyif veren bir spor dalıdır. Cimnastik, çocuğunuza; özgüven, disiplin, sabır, sorumluluk, çabuk ve doğru düşünme yetilerini kazandırır. Ayrıca, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine de katkı sağlar. Bizim yolumuzu aydınlatan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün; " Öğretmenler, Türk çocuklarının spor hayatını yüceltmeyi düşünürken, sadece gösteriş ve herhangi bir yarışma kazanma azmiyle spor yaptırmazlar. Esas alan bütün yaştaki Türkler için, beden eğitimi ve terbiyesini sağlamaktır." sözüdür. Sayın Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ'a, Foça'nın çocuklarını cimnastik ile tanıştırmama vesile olduğu için ve maddi-manevi bizlere destek olduğu için, çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 2 senedir kurs çalışmalarına katılan minikler, temel cimnastik hareketlerini başarıyla uygulamaktaki hünerlerinin yanında, doğal sempatik tavırları ve şirinlikleri ile büyük alkış aldı.

Gösterinin bitiminde sahneye gelen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Antrenör Benay Levent Göztepe'ye teşekkür çiçeği verdi. Başkan Demirağ; "Çok değerli misafirlerimiz, değerli velilerimiz; umarım beğenmişsinizdir, bu ilk gösterimiz. Hep şunu vurguladık; Belediyecilik sadece altyapı hizmetleri sunmak değildir. Alternatif sosyal hizmetleri de halkımıza sunmak gerekir. Cimnastik kursumuzu da bu dönem özellikle açma gereği duyduk. Çok da kıymetli bir hocamız var. Siz değerli velilerimiz de bizlere güveniyorsunuz her zaman. Bizim amacımız, çocuklarımızı; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti'nin çok değerli vatandaşları olarak yetiştirmektir. Umuyorum bu hedefe sizlerle beraber varırız. Geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Gökhan Demirağ Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title