Haberler

Aksaray'da kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: 32 yaralı

Güncelleme:

Aksaray'da kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre yolcu 32 kişi yaralandı.

Adana Karayolu'nun 30. kilometresinde yolcu otobüsü kontrolden çıkıp devrildi. İlk belirlemelere göre 29'u yolcu 32 kişi yaralandı.

ÇEŞİTLİ HASTANELERE KALDIRILDILAR

Kaza, saat 08.30 sıralarında Aksaray- Adana karayolunun Taşpınar mevkisinde meydana geldi. Bursa'dan Adana'ya giden Mustafa Baki (38) yönetimindeki 02 BK 053 As Adana şirketine ait yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Kazada yaşı küçük olduğu için bileti olmayan 5 yaşlarında 2 çocuğun daha yaralandığı belirtildi. Yaralı sayısı 32'ye çıkarken, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların tedavilerinin sürdüğü, 2 kişinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

OTOBÜSÜN ARIZALI OLDUGU İDDİASI

Kazada yaralanan sürücü Mustafa Baki'nin ilk ifadesinde otobüsün arızalı olduğunu belirterek, "Otobüsün ön düzeninde arıza vardı. O nedenle araç sağa doğru çekti ve o yüzden kaza olduğu" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (6)

EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

Ah yavrum''MAKİNİSTİM''ah. Ne meşaggatlerle ne özverilerle yolcu taşıyıp ailelerine kavuştuıruyorsunuz. Uykusuz, yorgun, bitkin sizi en iyi ben anlıyorum AH sevgili''MAKİNİSTİM AH''Büyük geçmiş olsun bundan sonra hep yolunuz açık bahtınız APAK, sağlık ve mutluluğunuz heeep ama hep sürekli olsun sevgili makinistim. Senin şahsında da tüm yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir AÇİL şifalar diler. im

2
7
yanıtYanıtla
Hadsiz:

otobüs Şöförler kahveden bulunur ise sonuçları böyle olur neyseki can kaybı yok geçmiş olsun. . .

4
1
yanıtYanıtla
Bro:

Beğenmiyorsan git sen sür otobüsleri

yanıt0
yanıt1
ALGI:

Gözüm nedense Metro Turizm i arıyor böyle kazalarda. . . . Nasıl bir yer ettiyse zihnimde. .

1
0
yanıtYanıtla
Hergangi biri:

bu firmanın eski çalışanıydım yakın zamanda bu firmadan çıkışımı aldım. çıkmamın sebebi böyle bir tehlikeyi önceden sezmemdi. peş peşe sıralar, dinlenmeyen şoförler ve otobüsler. . . zaten olacağı buydu neyse ki ölen yok büyük geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yılmaz Özmen:

As adana hep arza çıkarıyor otobüste cok bindim her defasında bır sıkınıtı cıkıyor bence bi cozum bulmaları lazım as adana otobüslerine

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title