Haberler

Filenin Sultanları Almanya ile Eşleşti

15. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Japonya'da Devam Ediyor.

15. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Japonya'da devam ediyor.

E ve F Gruplarında bugün 2. tur maçları tamamlanırken, E Grubunda İtalya, F Grubunda ise Brezilya lider oldu.

Türkiye, E Grubu maçlarını 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 9 puanla 6. sırada bitirdi. Böylece Osaka'da yapılacak play-off maçlarına katılma hakkı elde eden (A) Milli Takım, grupta 9'unculuk 12'incilik maçlarına çıkacak.

(A) Milli Takım, statü gereği 15 Kasım Çarşamba günü F Grubunu 10 puan ve avrejla 5. sırada tamamlayan Almanya ile karşılaşacak. Grupta diğer karşılaşma, E Grubu 5'incisi Tayvan ile F Grubu 6'ıncısı ABD arasında yapılacak. Ardından 16 Kasım Perşembe günü, bu maçların galipleri 9'unculuk, mağlupları ise 11'incilik için karşı karşıya gelecek.

Diğer play-off grubunda, yine çarşamba günü, E Grubu 3'üncüsü Küba F Grubu 4'üncüsü Çin ile, E Grubu 4'üncüsü Japonya da F Grubu 3'üncüsü Hollanda ile 5'incilik 8'incilik için yarışacak. Bu maçları kazanan takımlar, ertesi gün 5'incilik, kaybeden takımlar ise 7'ncilik için karşılaşacak.

Final grubunda ise yine gelecek çarşamba E Grubu lideri İtalya ile F Grubu ikincisi Rusya, E Grubu ikincisi Sırbistan-Karadağ ile F Grubu lideri Brezilya, yarı final oynayacak. Ertesi gün, bu maçların galipleri altın madalya, mağlupları ise bronz madalya için mücadele edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title