Haberler

Fetö Operasyonunda Eski Emniyet Mensubu 7 Kişiden 4'ü Adliyeye Sevk Edildi

FETÖ operasyonunda eski emniyet mensubu 7 kişiden 4'ü adliyeye sevk edildiKARABÜK - Karabük'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan eski emniyet mensubu 7 kişiden 4'ü adliyeye sevk edildi.

FETÖ operasyonunda eski emniyet mensubu 7 kişiden 4'ü adliyeye sevk edildi

KARABÜK - Karabük'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan eski emniyet mensubu 7 kişiden 4'ü adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, emniyet müdürlüğünde görev yaptıkları süre içerisinde FETÖ/PDY'ye doğrudan veya dolaylı olarak yardımda bulunmak suretiyle işbirliği içerisinde oldukları gerekçesiyle kamu görevinden uzaklaştırılan ve en son çıkan Kanun Hükmünde Kararnameile ihraç edilen A.D, E.A, Y.Ç, C.T, Y.E.D, C.Ü. ve Y.G. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Eski emniyet mensubu şüphelilerden komiser yardımcılığı görevi yapan C.T., Y.E.D., Y.Ç. ve komiser E.A emniyetteki işlemlerinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

A.D., C.Ü. ve Y.G isimli şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, adreslerinde yapılan aramalarda dijital materyallerin ele geçirildiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karabük 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title