Haberler

Fethiyespor'da 3 İmza

SPOR Toto 2'nci Lig temsilcisi Fethiyespor, Sarıyer'den gurbetçi sol kanat Ensar Enes Baykan, Aydınspor 1923'ten sağ bek Ömer Karancı ve Tuzlaspor'dan ön libero Muharrem Efe ile 2'şer yıllık sözleşmeler imzaladı.

SPOR Toto 2'nci Lig temsilcisi Fethiyespor, Sarıyer'den gurbetçi sol kanat Ensar Enes Baykan, Aydınspor 1923'ten sağ bek Ömer Karancı ve Tuzlaspor'dan ön libero Muharrem Efe ile 2'şer yıllık sözleşmeler imzaladı. Borussia Dortmund 2 takımından Dardanelspor'a gelerek Türkiye kariyerine başlayan 25 yaşındaki Ensar, çok mutlu olduğunu, kendini yeni sezona hazır hissettiğini ve şimdiden heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş altyapısından yetişen, Adanaspor, Giresunspor, Tarsus İdmanyurdu, Menemen Belediyespor ve Bayrampaşa'da da oynayan 25 yaşındaki Ömer, Fethiyespor'un bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Sakaryaspor altyapısında yetişen, Karşıyaka, Kocaeli Birlikspor, Kartalspor, İnegölspor ve Samsunspor'da top koşturan 27 yaşınaki Muharrem ise, formayı kapmak için elinden geleni yapacağını söyledi. - Fethiye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Fethiyespor Sarıyer Baykan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title