Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu Talimatı Verdi: Nefes Aldırmayın

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phliip Cocu, Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı toplantıda, rakiplerine nefes aldırmamaları için öğrencilerine uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Beşiktaş'ta Medel'in cezası nedeniyle kendilerine karşı oynamamasını avantaj olarak görüyor.

Hollandalı çalıştırıcı, talebeleriyle yaptığı toplantıda, "Medel cezalı. En zayıf bölgeleri savunmanın önü. Top çıkarmakta zorlanacaklar. O bölgede rakibe nefes aldırmayın" dedi.

Cocu; Ayew, Benzia, Slimani ve Aatif'a da top rakipteyken orta sahaya savunma katkısı sağlamaları gerektiğini söyledi.

FENERBAHÇE'DEN ÖZEL AYDINUS ANALİZİ

Fenerbahçe teknik heyeti, derbide rakip gibi hakemi de analiz ettirdi ve bu bilgileri oyuncularıyla paylaştı. Hakemin ikili mücadelelere müsaade ettiği ifade edilen analizde "Bu tür mücadeleden kaçmayın. Dozunda sertlik sorun olmayacak. Ancak rakibe kasıtlı sertliklerde hakem kesinlikle affetmiyor. Bu konuda sakin kalın. Rakiple ikili diyalog kurmayın" bilgilerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

can:

hakem ADİ değil de ADİL olursa beşiktaş kazanır

7
6
yanıtYanıtla
peruklutaka:

ezik garka karga yada kartal

yanıt2
yanıt1
hakan güler:

aldığın futbolcuların hepsi kaşar cocu bunlar seni aşar nasıl olsa bir yıllık ücret garanti çokta tın değilmi

6
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

saplayın bjkye

2
2
yanıtYanıtla
ssss:

dikkat et saplanan olmayın :D

yanıt3
yanıt0
Rahman57:

Fanatik fenerliyim, bizle dalga geciolar resmen birak yaaa nefes aldirmayin diyo heeee ziyaaaa heeeee Atmaaaa ziyaaaa Bjk rahat gecer maci malesef Birgün aziz baskani ariyacagim aklima bile gelmezdi...

3
1
yanıtYanıtla
....................:

NEFES ALDIRMAYIN . BU NASIL BİR TAKTİK ANLAYIŞIDIR . FENERİN NİYE BU HALDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI .

4
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

Bu taktigi zagreb maçindada vermis sonuç ortada

2
1
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

FENEVBAHÇEYİ YABANCI TEKNIK ADAMDAN KURTARMAK İÇİN BUGÜN BEŞİKTAŞIM GALİBİYETE ULAŞICAK VE ERSUN YANAL FENEVE GELECEK. BAKIN GÖRÜN VE İZLEYİN. . İYİ SEYİRLERÇARŞI

2
1
yanıtYanıtla
hakan güler:

mal ersun yanal değil takımı şampiyon yapan aziz yıldırım bunu öğren ersun yanal o kadar iyiyse trabzon u şampiyon yapaydı bak şenol güneş bursa yı yaptı

yanıt0
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title