Haberler

Fenerbahçe'nin Kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş Maçıyla Sahalara Dönüyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Hollandalı Teknik Direktörü Cocu, Beşiktaş derbisinde kaleyi Volkan Demirel'e teslim edecek.

Bursaspor'dan Harun Tekin'in transfer edilmesinden sonra ilk 11'deki yerini kaybeden Volkan Demirel, Beşiktaş derbisiyle geri dönüyor.

COCU "HAZIR OL" DEDİ

Hollandalı teknik adam Volkan Demirel'in Kadıköy'deki psikolojik üstünlüğünü kullanmayı düşünüyor. Sarı-lacivertli ekibin Volkan'la derbi kaybetmemesi ve tecrübeli file bekçisinin arkadaşlarını saha içinde motive edeceğine inanan Cocu, kalede Volkan'a yer verecek.

Öte yandan Dinamo Zagreb maçında 4 gol yiyen ve morali son derece bozuk olan Harun'un durumu da Cocu'nun tercihinde etkili oldu.

Cocu'nun tecrübeli kaleci ile görüşme yaptığı ve, "Seni derbide oynatmayı düşünüyorum, hazır ol" dediği öğrenildi. Volkan ise "Ben her maç hazırım hocam" cevabını verdi.

VOLKAN GEÇEN YIL KIRMIZI KART GÖRDÜ

Özellikle derbilerde agresif tavırlar sergileyen Volkan'ın bu durumu zaman zaman takımına avantaj sağlarken zaman zaman da dezavantaj oluyor. Kadıköy'deki maçlarda sarı-lacivertli ekibe itici bir güç olan Volkan'ın, takımını yalnız bıraktığı maçlar da var. Tecrübeli isim geçen yıl Türkiye Kupasında Beşiktaş'la oynanan derbide kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Bursaspor Beşiktaş Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

MTDOGU:

amaç belli! futbol oynayarak kazanamayacaklarını anladılar. fırat yetmedi, VAR''ın başına ali''yi getirdiler. Hakemlerle yenemezsek diye volkanı uykusundan uyandırdılar! Kavga çıkarıp , olay çıkarıp provokasyon, kumpas falan yırtarlar!

31
6
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Seneryo yazma. Otur maçını izle. . .

yanıt4
yanıt23
SIYAHBEYAZ:

senaryo mu? 4buçuk metre ofsayt diye atılan nizami golü vermezler , sonra böyle kendini bilmezler de senaryo derler! sizin içinizde hiç doğru , dürüst, mert insan yok mu? vallahi tiksindirdiniz !

yanıt16
yanıt0
mehmet:

Maçı germeye adam lazım tabiki de, yoksa olay çıkmadan bi halt edemez fenevv . . .

16
11
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Tinercilerin hakkından sen gelirsin...

8
14
yanıtYanıtla
yorum:

ben hiç içine fbli kaçmış karşıyakalı görmedim, trol müsün nesin?

yanıt5
yanıt1
CANIN MI YANDI ?:

TİNERCİLER SENİN CANINI FENA YAKMIŞ BELLİ, YOKSA BÖYLE KUYRUK ACISI ÇEKMEZDİN. GEÇMİŞ OLSUN!

yanıt3
yanıt2
FB:

BEŞİKTAŞ HAYIRLI OLSUN 3 PUAN GARANTİ

13
7
yanıtYanıtla
Tam Gaz:

Bir yere not edin ama aslaa bana darılmayın:Beşiktaş fenerle antreman maçı yapacak:)))maçtan sonra ben buradayım:)

10
9
yanıtYanıtla
ZAĞA:

O KADAR DA ABARTMAYALIM

yanıt3
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title