Haberler

Fenerbahçe - Monaco Maçının Ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman: "Galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim. Futbolun içindeki ilginçliklerden bir tanesiydi bu"Stoch: "Daha çok gol atabilirdim"Mehmet Topal: "Çok ciddi bir durum yok"Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman: "Galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim. Futbolun içindeki ilginçliklerden bir tanesiydi bu"

Stoch: "Daha çok gol atabilirdim"

Mehmet Topal : "Çok ciddi bir durum yok"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından basın mensuplarına konuştu.

Maçın ikinci yarısını iki bölüme ayırarak değerlendiren Kocaman, "Oyuncu değişikliklerine kadar bariz üstünlük sağladılar. İlk bölümde daha çok hırpalandık, çok fazla üstümüze geldiler ancak oyuncu değişikliklerinden sonra daha enerjik bir takım sahaya çıktı. Rakibe daha

çok baskı yapmaya başladık, gol gelince moral ve oyun ritmi de bize geçti. Galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim. Futbolun içindeki ilginçliklerden bir tanesiydi bu" dedi.

Fenerbahçe'nin beklenen seviyeye geldiğini söylemenin "aşırı iyimserlik" olacağını belirten Kocaman, takımın tam olarak hazır hale gelmesinin 1,5-2 ay sürebileceğini kaydetti.

Deneyimli teknik adam, Isla ve Eljif transferleriyle ilgili de "İki oyuncu daha aramıza katılacak, katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz." ifadesini

kullandı.

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch ise, İsviçre'deki kamp dönemini iyi bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Monaco maçıyla ilgili "Bu akşam daha iyi bir skor da alabilirdik" diyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Umarım zorlu maçlar öncesinde kendimizi hazır duruma getirmişizdir. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı bizi bekliyor, bu karşılaşmada hangi düzeye geldiğimizi göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Attığı gol hakkında da konuşan Stoch, "Daha çok gol atabilirdim. Frikikten attığım golden daha net bir pozisyona girdim, bunu golle

sonuçlandırmalıydım ama olmadı. Yüzde yüz mutluyum diyemem. Bu nedenle yüzde 50 mutluyum" dedi.

Mehmet Topal da antrenman ve maç temposu açısından yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini aktardı.

Milli futbolcu, sakatlığıyla ilgili olarak, "Çok ciddi bir durum yok. Olympique Marsilya maçında dizime darbe aldım ve ödem oluştu. Doktorumuz 2-3 gün dinlenmem gerektiğini söyledi. Bugün oynayabilirdim ama riske atmak istemedik" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Açıklamalar

HABER - KAMERA: HAKAN TARHAN - LOZAN,

20.07.2017 - Haber Kodu : 170720023

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aykut Kocaman Mehmet Topal Fenerbahçe Fransa Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

26 Ocak hangi burç? 26 Ocak'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Ocak tarihi hangi burç olur? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title