Haberler

Fenerbahçe-galatasaray Derbisi Öncesi Yalova'da Dostluk Yemeği

Futbolseverlerin Merakla Beklediği Fenerbahçe-galatasaray Derbisi Öncesi İki Takımın Yalova'daki Taraftar Dernekleri Bir Araya Gelerek, Dostluk Mesajları Verdi. Her İki Derneğin Başkanı Taraftar Derneklerinin Öncelikli Görevinin Sporda Şiddeti Önlemek ve Takımlar Arası Dostluğu Artırmak Olduğunu Vurguladılar.yalova Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar Derneklerinin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyele...

Futbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi iki takımın Yalova`daki taraftar dernekleri bir araya gelerek, dostluk mesajları verdi. Her iki derneğin başkanı taraftar derneklerinin öncelikli görevinin sporda şiddeti önlemek ve takımlar arası dostluğu artırmak olduğunu vurguladılar.

Yalova Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar derneklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, pazar günü oynanacak derbi maçı öncesi yemekte biraraya geldi. Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı Bülent Işıldar`ın düzenlediği yemekte derbi öncesi dostluk mesajları verildi. İki taraftar derneği başkanı, birbirlerine çiçek ve flama vererek derbi öncesi başarılar dilerken, yemekte dostluk ön plana çıktı.

Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Vefa Salman, verilen davetten ötürü teşekkür ederek, ``Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet dünyanın sayılı derbilerinden. Pazar günü yine kıran kırana bir maç olacak. Ancak biz bu maç öncesi bir araya gelerek dostluğumuzu göstermek istedik. Biz taraftar derneklerinin öncelikli görevinin sporda şiddeti önlemek ve takımlar arası dostluğu artırmak olduğuna inanıyorum. Pazar günü yine iki ezeli rakip karşılaşacak, ancak bu maç ve maçın skoru iki takım taraftarları arasındaki dostluğu zedelemeyecek. Maç Kadıköy`de oynanacak. İkinci yarıdaki maç öncesi de biz Galatasaraylı dostlarımıza yemek vereceğiz`` diye konuştu.

Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı Bülent Işıldar da Salman`ın sözlerine katıldığını ifade ederek, ``İki takım arasındaki dostluk hep sürmeli`` dedi.

Karşılıklı esprili atışmaların da geçtiği gecede, dernek başkanları skorla ilgili tahmin yapmaktan kaçınırken, unutulmaz derbi maçları sohbetin gündemini oluşturdu.

Nedim GÜLER / YALOVA,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title