Haberler

Fenerbahçe'den 100. Yıla Özel Cep Telefonları

Turkcell Süper Lig'de Şampiyonluğunu İlan Eden Fenerbahçe'de, 100. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Üretilen Özel 'Cep Telefonları' Basına Tanıtıldı.

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de, 100. yıl etkinlikleri kapsamında üretilen özel 'cep telefonları' basına tanıtıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yıl özel cep telefonları basına tanıtıldı. Ortaköy Banyan Restaurant'ta Fenerium Genel Müdürü Bahadır Kaan Türkay ve yetkililerin katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Bahadır Kaan Türkay, Fenerbahçe'nin 100. yılı onuruna iki farklı model telefonu Fenerbahçeli taraftarların beğenisine sunduklarını söyledi. Birinci tip olan 100. yıl telefonunun sınırlı sayıda ithal edildiğini ve 18 ayar saf altından üretildiğini anlatan Türkay, arka kapağında Fenerbahçe

100. yıl logosu olan birinci tip cep telefonlarının 3 bin YTL'den satışa sunulacağını belirtti. Telefonun içerisinde 8 adet Fenerbahçe duvar kağıdı, özel tasarım Fenerbahçe teması, açılış kapanış animasyonları, 5 adet özel ayarlanmış Fenerbahçe zil sesi ve 5 adet Fenerbahçe özel klibi yer alıyor. 100. Yıl Telefonu'nda dikkat çeken bir başka özellik ise, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği tarihi maçın da görüntülerini içeriyor olması. İki megapiksel kameraya sahip 90 gram ağırlığında olan telefonda

ayrıca 11 adet Fenerbahçe marşı bulunuyor.

İkinci tip satışa sunulacak telefonların ismi ise; 'Fenerbahçeli Taraftar Telefonu'. 499 YTL'den satışa sunulacak telefonlar, diğeri gibi sarı lacivert renk tasarımına arka kapakta Fenerbahçe logosu ve üç yıldıza sahip. Fenerbahçe taraftar telefonunda ayrıca 8 adet özel tasarım Fenerbahçe teması, 5 adet Fenerbahçe'ye özel hazırlanmış klip ve zil sesi, 6-0'lık Galatasaray maçının videosu ve 2 megapiksel kamera özellikleri yer alıyor. 70 gr. ağırlığındaki Fenerbahçe taraftar telefonu, Fenerium'un yanı sıra

telefon bayilerinde de satışa sunulacak.

Bu arada, 1'den 2007'ye kadar seri numaralı üretilen Fenerbahçe 100. Yıl telefonlarında Galatasaray'ın kuruluş tarihi olan 1905'in yer almaması dikkat çekti. Konuyla ilgili bir soru üzerine Fenerium Genel Müdürü Bahadır Kaan Türkay, "1905 numarası ezeli rakibimiz Galatasaray'ı anımsattığı için bu numarayı kullanmayı tercih etmedik" dedi.

1907 seri numaralı 'Fenerbahçe 100. Yıl Telefonu' özel bir kutu içerisinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a armağan edilecek.

(ERS-ERS-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title