Haberler

Fenerbahçe'de Kadro Dışı Bırakılan 5 Futbolcunun Yıllık Maliyeti 10 Milyon Euroyu Buluyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Dirar, Aatif, Volkan Demirel, Ozan Tufan ve Kameni, toplamda 10 milyon euro kazanıyor.

Fenerbahçe, kadro dışı bırakılan oyunculara maaş olarak adeta bir servet ödüyor. Kadro dışı bırakılan 5 futbolcunun yıllık maliyetinin yaklaşık 10 milyon Euro (67 milyon TL). Kadro dışı bırakılan Dirar 3 milyon Euro, Aatif, Volkan Demirel ve Ozan Tufan 1.5'ar milyon, Kameni ise yaklaşık 2.5 milyon Euro kazanıyor.

YÖNETİM DURUMA ÇARE ARIYOR

Durum böyle olunca Fenerbahçe, faydalanamadığı oyuncular için çok yüklü bir külfetin altına girmiş oluyor. Yönetim bu isimlerin bazılarıyla devre arasında yollarını ayırarak tasarruf sağlamayı planlıyor.

FORMA REKLAMI, MALİYETLERİ ZOR KARŞILIYOR

Kadro dışı bırakılan oyunculara bu paralar ödenirken Fenerbahçe, forma reklamından alacağı para ise 3 yıllığına 14 milyon Euro. Bu karşılaştırma bile katlanılan maliyetin vehametini gözler önüne seriyor.

CAMİADAN RAHATSIZLIK SESLERİ YÜKSELİYOR

Mali darboğazdan kurtulmak için başta sponsorlar olmak üzere kaynak arayışı içinde olan Fenerbahçe'de paraların bu şekilde kasadan çıkıyor olması camiada bir çok kesim tarafından da eleştiriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Ozan Tufan Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Aziz:

Çoluk çocuk işi değil bu işler

9
1
yanıtYanıtla
.:

DÜNDE YAZDIM ALİ KOÇ FB NİN YILDIRIM DEMİRÖRENİ OLACAK . KULÜP ÇOK FENA BATACAK VE BIRAKIP GİDECEK . BJK 3-4 SENE MENEMEN YEDİ FB DE OMLET YER .

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

onun icin önemli deyil aziz bey borc birakti der olur biter

4
3
yanıtYanıtla
asdf:

Bu adamlarla bu sözleşmeleri yapanlar yerine Ali Koç''u suçlayan hıyarlar var. Yazık.

2
5
yanıtYanıtla
Adam:

Yani Türkiye''nin en büyük iki kulübünden birinin böyle olması içimi acıtıyor. Fenerle rekabete girmeden alınan şampiyonluğun bile hiçbir keyfi yok. Eminim onlar için de böyledir. Ancak acıyamıyorum arkadaş kusura bakmayın. Kezmanlar deividler luganolar van persie''ler alınırken fener çok zengin olarak lanse ediliyor ve GS''ye çorbacı takım deniyordu. Anladık ki hep olmayan paralar harcanmış. GS fakir iken ezmeselerdi acırdım, ancak şu an istesem de acıyamam

4
3
yanıtYanıtla
Fenomen:

Nasıl olsa fenev in parasi çok beleş para var ohh mis şimdi yattığı yerden.milyonlari gotursunler fenev

4
3
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

sene ne HER HALIYLE ELBETSENIN TAKIMINI HATIRLATNAZ INSALLAH . CINCONLUSANSA SENEDE 16 YENILGI ALDIGINI 8JK-li semse FEDA DEYIB PARA TOPLADIGINIZI . TS-sansa YILLARDIR FB KABUSUNU UNUTMA

yanıt0
yanıt2
kudret:

irezil kepaze olsunlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title