Haberler

Fenerbahçe'de Ankaraspor Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 13. Haftasında Kendi Sahasında Ankaraspor ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarına Bir Günlük İznin Ardından Sabah Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Samandıra Tesisleri'nde Teknik Direktör Arthur Zico yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda isabetli pas ve dayanıklılık çalışması yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanın son bölümünde Necati'nin koruduğu kaleye şut attı. Şut çalışması sırasında sağ ayak bileğinden sakatlık geçiren Brezilyalı oyuncu Edu, saha içinde yapılan tedavinin ardından çalışmasına devam etti. Sağ dizindeki sakatlığı

nedeniyle Katar'da ameliyat olan Kezman, sabah yapılan antrenmana katıldı. Takımla yapılan koşuya katılan Kezman, daha sonra antrenör Önder Özen yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma yaptı. Antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren kaleci Serdar ile Gürhan katılmadı.

Kart cezası nedeniyle Bosna-Hersek maçında oynayamayacağı için A Milli Futbol Takımı'nın kampından ayrılan kaleci Volkan ise, sabahki çalışmada yer almazken, bu futbolcunun akşam antrenmanına katılacağı bildirildi.

Fenerbahçe, Ankaraspor maçının hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title