Haberler

Fenerbahçe, Az Alkmaar Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe Yarın UEFA Kupası'nda 3. Tur Rövanş Maçında Az Alkmaar ile Yapacağı Maçın Son Çalışmasını Dsb Stadı'nda Gerçekleştirdi.

Fenerbahçe yarın UEFA Kupası'nda 3. tur rövanş maçında Az Alkmaar ile yapacağı maçın son çalışmasını DSB Stadı'nda gerçekleştirdi.

Teknik direktör Zico yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, futbolcular yan top organizasyonu ve gol çalışması yaptı. Sarı lacivertliler antrenmanı, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladı. Teknik adam Zico, maç sırasında Tümer ile bir süre özel olarak görüşme yaptı.

Öte yahdan, yan top çalışması sırasında bazı stat görevlileri, Zico'dan zemin bozulmaması için çalışmayı ceza alanı dışında yaptırmasını söyleyince, teknik adam bu duruma sinirlendi.

Antrenmanı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir, Mahmut Uslu, Neşet Yalçın, Vedat Olcay ve eski MHK Başkanı Bülent Yavuz'da izledi.

Fenerbahçe'nin, yarın Az Alkmaar karşısına şu 11 ile çıkacağı öğrenildi:

"Volkan, Önder, Edu, Lugano, Ümit Özat, Appiah, Deniz Barış, Tümer, Tuncay, Alex, Kezman."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title