Haberler

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Günaydın: "Nizami Golümüz Verilmedi, Haksız Yere Oyuncumuz Atıldı ve Rakibimiz Lehine Bir de Penaltı Yaratıldı"

Lig B 1. Grup'ta Haftayı Deplasmanda 2-1'lik Yalovaspor Mağlubiyetiyle Kapatan Fatih Karagümrük'te Karşılaşmanın Hakemine Büyük Tepki Var.

Lig B 1. Grup'ta haftayı deplasmanda 2-1'lik Yalovaspor mağlubiyetiyle kapatan Fatih Karagümrük'te karşılaşmanın hakemine büyük tepki var.

Mücadeleyi yöneten Kerim Deveci'ye adeta ateş püsküren Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın, ''Bu kadar rezil bir hakem görmedim'' ifadesini kullanarak, ''Bir nizami gölümüz verilmedi, haksız bir pozisyonda oyuncumuz atıldı ve rakibe de bir penaltı yaratıldı. Daha 20. dakikada bizim için maç bitmişti. Yaşananlara stattaki Yalovaspor taraftarı da dahil herkes şahit. 10 kişiyle mücadelemizi verdik, başka ne yapabiliriz'' dedi.

Hakemlerden ilk kez yakındığını söyleyen Günaydın, şunları kaydetti:

''Ama bu kadar artniyetli hakem görmedim. Gerekli mercilere şikayette bulunacağız. Kimseden bir şey istemiyoruz, ayrıcalık da istemiyoruz. Kulübümüzün kötü imajından doğan önyargıdan bıktık. Sadece adil olunmasını bekliyoruz. Hakemler rakibimizi korumak için çıkıyorlar sahaya. Para sıkıntımız var, desteğimiz yok. Bu zor şartları yaşarken, bu kadar haksızlık olmaz. İçimizden yönetimi bırakıp gitmek geliyor. Türkiye'nin en sahipsiz takımı durumundayız.''

Günaydın, tek hedeflerinin hafta sonu konuk edecekleri Dardanelspor'u yenerek morallerini düzeltmek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title