Haberler

Cani Baba, Evlenmesine İzin Vermediği Kızını Tabancayla Vurdu

Güncelleme:

Trabzon'da cani baba, kendisinden yaşça büyük kişi ile evlenmesine izin vermediği 18 yaşındaki kızını, tabanca ile ateş ederek başından yaraladı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde baba Niyazi O, kendisinden yaşça büyük kişi ile evlenmesine izin vermediği 18 yaşındaki kızı İlknur O.'yu, tabanca ile ateş ederek başından yaraladı. Ağır yaralanan genç kız tedavi altına alındı

EVLENMEK İSTEYEN KIZINA ATEŞ ETTİ

Olay, dün Akçaabat ilçesi Sarıtaş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Niyazi O., iddiaya göre, kendisinden yaşça büyük kişi ile evliliğine izin vermediği kızı İlknur O. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Niyazi O., tabanca ile kızı İlknur O.'ya ateş etti. Genç kız başına isabet eden kurşunla ağır yaraladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralı kızı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından İlknur O., Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra Niyazi O., polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akçaabat Trabzon 3. Sayfa Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (22)

TEMHA:

Eğer doğru haber ise Baba haklı . Çünkü 6 ay sonra boşanacaklar

26
9
yanıtYanıtla
Deniz:

Hakli diye cocugu basindan mi kursunlayacaksin, siz nasil insanlarsiniz?

yanıt6
yanıt1
Bay Vak:

Kızın canı çekiyor belki, evlensin ne olacak

2
13
yanıtYanıtla
MErve:

Yorumlara inanamıyorum ! Kadın cinayetlerinin hat safhada olduğu bu günlerde babanın kızına olası kastla adam öldürmeye teşebbüs etmesinin desteklenmesini aklım almıyor ! Her ne olursa çözüm bu değildir ! Allah size akıl fikir versin, o babanın da Allah cezasını versin, başka da bir şey demiyorum.

9
5
yanıtYanıtla
Deniz:

Cok da dogru söylüyorsun. Sok oldum bu insanlarin yorumlarina. Allah milletimizi böyle insanlardan korusun, 2018''e gelmisiz daha bunca yobazla ugrasmak zorundayiz.

yanıt6
yanıt4
z:

erken evlenme tarafıyım 26yaşında evlendim ama 16 18 yaşında evlenseydim bukadar yıpratmazdım kendimi bu kadar şey yaşamazdım hani gözüm açılmamış olurdu güvensizlik oluşmazdı. engüzeli genç annelerden olurdum ancak evlilik eğitimi etkilememeli. babasının sahip çıkamadığı kızlara kocaları sahip çıkmalı. çoğu şeyi babalardan saklarlar kızlar. boşanmada olabilir yetişkinler boşanmıyo mu nasılsa boşanıcak diye engel oluyorsun. evlilik dışımı birlikte olsun ? iyisiyle kötüsüyle yaşamak lazım hayatı

4
6
yanıtYanıtla
KKK:

ERGENLIK CAGINDAKI COCUKLARIN DAVRANISLARINI SUCLAMAK KADAR CAHIL BIR SEY YOK

7
2
yanıtYanıtla
Çıracı M:

Eskiden farklı düşünüyordum, okusun meslek sahibi olsun diyordum ama okullarda günaha girer, sorumlu olursun diyorlar. 18 olunca münasip bir koca bulup vereceğim.

0
9
yanıtYanıtla
a:

dedemde yoksul kimsesiz bir kız aldı evine resmi nikah kıymışlar. mirasa varis oldu. boşanana kadar heryeri gezdi. dedem kızım diye bahsediyordu. ben kıskanıyordum. . ee tabii dedemde biliyordu gideceğini genç kız güzellikler ister hiçte öyle kötü bir hayat yaşatmadı aksine kızın hayatını kurtardı eğitimine destek oldu. kızda kendini geliştirdi neye engel oluyorsun sen ya resmi nikah yeterli. .

0
8
yanıtYanıtla
ya sabırrr:

ne diyorsun sen be değişik ?

yanıt5
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title