Haberler

Eskrimde mücadeleler nefes kesti

Güncelleme:

Edirne'de Gençlik Spor Merkezinde U10-U12-U14 Eskrim (Kılıç) Turnuvası düzenlendi.

Edirne'de Gençlik Spor Merkezinde U10-U12-U14 Eskrim (Kılıç) Turnuvası düzenlendi. Müsabakalara 13 ilden toplam 220 sporcu katıldı.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından gerçekleştirilen turnuva Edirne Gençlik Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Türkiye'nin 13 ilinden toplam 220 sporcu katılım gösterdi. U10-U12-U14 yaş kategorilerinde gerçekleşen turnuva yarı final müsabakalarının ardından sona erecek.

Turnuvaya Azerbaycan'dan 4 kişiyle katılım gösterdiklerini söyleyen eskrim antrenörü Azer Tahiyev, "Çok şükür bugün erkek U14'te madalyada aldık. Turnuvalar Türkiye'de her zaman çok iyi yapılıyor. Turnuva çok güzel gidiyor. Biz hep Türkiye'de turnuvalara katılıyoruz. Tüm sporculara başarılar diliyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna turnuva için geldiklerini belirten Van ferdi eskrim antrenörü Aziz Saydut, "Burada çok keyifli bir zaman geçiyoruz. Edirne'nin kültürel faaliyetlerini de maçlardan sonra sporcularımıza göstermeye çalışacağız. Sporcularımıza maçlarımız bittikten sonra Selimiye Camii'ni gezdireceğiz. Kültürel mirasları da tanımayı öğretmeye çalışacağız. Osmanlı'ya başkentlik yapmış bir şehirde eskrim adına yarışmak Van adına çok onurluydu" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye gençlik Edirne Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title