Haberler

Eskişehirspor'u Ligde Tutan Yılmaz Vural, Takımda Kalmaya Sıcak Bakıyor

Güncelleme:

Bitime 5 hafta kala göreve geldiği Eskişehirspor'u ligde tutan Yılmaz Vural, "Benim kalmam yönetimin kararına bağlı. Uygun ortam oluşursa seve seve kalırım." dedi.

Küme düşme hattına yaklaşan takımların 'can simidi' olan Yılmaz Vural, "Ortam oluşursa seve seve Eskişehirspor'da kalırım" diyerek yönetime yeşil ışık yaktı.

Bitime 5 hafta kala göreve geldiği Eskişehir'i ligde tutmayı başaran Yılmaz Vural geleceğiyle ilgili, "Benim kalmam tamamen yönetimin kararına bağlı. Bizim yönetim kurulumuz seçimlerden başarıyla çıkarsa ve ortam oluşursa seve seve kalırım. Devamlılığımız için 180 milyonluk borcun telafi edilmesi gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Eskişehirspor Yılmaz Vural Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

seyirci:

para yok kulüp çok borçlu ve batakta, bu sene kaldı inşaAllah seneye düşmez

11
1
yanıtYanıtla
kal:

kal yılmaz hoca sana ihtiyaçımız var

9
0
yanıtYanıtla
FGC:

Mesele şu Yılmaz Hoca sene başında kendi istediği takımın kurulmasını istiyor her takımdan ( biraz maliyetli) bir gün bir takım evet derse o da lig başında takımla kalır çalışır.

5
1
yanıtYanıtla
''''.'''':

Hoca kendi prensiplerine aykırı davrandı bu sefer! Normalde, takımın ligde kaldığı son maçtan sonra ''''Bırakıyorum'''' demesi gerekirdi!:)

2
3
yanıtYanıtla
Emre:

Seneye lig başlar Eskişehir ilk beş maçda sıfır puan alır ve bunu gönderirler :)

0
0
yanıtYanıtla
Hkn:

Keşke fenerbahçe yı teslim etseler Yılmaz hoca ya....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title