Haberler

Eskişehir'de Trafik Kazası Arbedesi: 9 Yaralı

Eskişehir'de Meydana Gelen Maddi Hasarlı Trafik Kazasının Ardından Sürücüler ve Yakınları Arasında Çıkan Kavgada 9 Kişi Yaralandı.

Eskişehir'de meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasının ardından sürücüler ve yakınları arasında çıkan kavgada 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Arısoylu Sokak içinde meydana gelen trafik kazasında T.Ö (30) ile kardeşi K.Ö'nun (28) bulunduğu 26 NU 586 plakalı otomobil ile M.C'nin (56) kullandığı 26 TE 236 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazadan sonra araçtan inen şahıslar arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kazayı haber alan ve evleri yakın olan şahısların yakınları da kavgaya karışınca olay yerine çok sayıda polis ekibi ile takviye olarak çevik kuvvet polisi gönderildi. Bu

sırada şahıslar birbirlerine ve araçlarına demir çubuklar ve yumruklarla zarar verdi. Çıkan kavgada yaralanan 9 kişi, götürüldükleri hastanelerde tedavi altına alındı. Polis, olayın şüphelilerinden M.C., H.C., H.C., T.C., G.C., K.K., E.Ö., K.Ö ve T.Ö'yü yakalayarak gözaltına aldı. Olayla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(HÖ-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title