Haberler

Eski Osmaniye Belediye Başkanı AK Parti'ye Geçti

Birkaç Ay Önce Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (Gik) Üyeliğinden ve Partisinden İstifa Eden Eski Osmaniye Belediye Başkanı Avukat Mehmet Gürbüz, AK Parti'ye Geçti.

Birkaç ay önce Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğinden ve partisinden istifa eden eski Osmaniye Belediye Başkanı Avukat Mehmet Gürbüz, AK Parti'ye geçti.

AK Parti Osmaniye İl Divan Toplantısı, Belediye Çamlık Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantının divan başkanlığını yapan AK Parti İl Başkanı Ali Binboğa, yaptığı açılış konuşmasında, divan toplantılarını düzenli olarak yapan tek partinin AK Parti olduğunu söyleyerek, "Bunun nedeni de tek başına iktidar olan partiyiz ve hizmet için gerekli olan programları ve istişareleri yapmak zorunda olmamızdır" dedi. Binboğa, Zorkun Yaylası yolunun asfaltlanmasının Haziran ayının sonunda bitirilmesinin hedeflendiğini, Osmaniye-Nurdağı duble yol yapım çalışmalarının devam ettiğini ve Güney Çevre Yolu'nun kalan 6 kilometrelik bölümünün de önümüzdeki günlerde asfaltlanmaya başlayacağını belirterek, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da herhangi bir engel çıkmaması durumunda 28 Mayıs'ta Osmaniye'ye geleceğini söyledi.

Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar da, Osmaniye'nin kentleşme yolunda çok büyük hamleler gerçekleştirdiğini ifade ederek, önlerinde otogar ve hal kompleksinin yapımı gibi büyük projelerin bulunduğunu kaydetti.

Adıyaman Milletvekili ve Osmaniye Koordinatörü Şevket Gürsoy ise, "Dünyada meydana gelen krizden bugün ABD, Çin ve Japonya gibi ülkeler dahi etkilenirken, bizim etkilenmememiz mümkün değildir. Ancak buna rağmen AK Parti, Başbakan Recep Tayip Erdoğan önderliğinde partimizin en alt birimindeki insanına kadar hizmet vermeye devam ediyor ve devam edecektir. Bizler iktidardan düşmeyecek gibi çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Gürsoy, konuşmasının ardından partilerine geçen eski Osmaniye Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'e parti rozetini takarak, tebrik etti. Gürbüz de konuşmasında şunları söyledi:

"Benim felsefemde 3 cümle vardır. Birincisi, siyaset insan için yapılır. İkincisi, siyaset insan ile yapılır. Üçüncüsü ise siyaset gönülden yapılan ve doğruların yapıldığı iştir. Bu anlayış içerisinde bundan sonra sizlerle birlikte olmaktan, sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım. Partimi değiştirmemin nedeni ise; AK Parti'nin Hakk'tan, halktan, adaletten ve doğruluktan yana olduğuna inandığım içindir." İl Divan Toplantısı, yapılan hizmetlerin ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerin görüşülmesi ile devam etti. Toplantıya AK Parti Osmaniye Milletvekilleri İ. Mete Doğruer ve D. Mehmet Kastal, il ve ilçe yöneticileri, İl Genel Meclis Başkanı Hazma Tor ve meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti'li belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

(ACK-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title