Haberler

Eşi Cezaevinde, İki Çocuğuyla Hayat Mücadelesi Veriyor

Eşi Cezaevinde Olan ve 2 Kızıyla Beraber Hayat Mücadelesi Veren Fatih Kuvat İsimli Vatandaşa Yakutiye Belediyesi Sahip Çıktı.

Eşi cezaevinde olan ve 2 kızıyla beraber hayat mücadelesi veren Fatih Kuvat isimli vatandaşa Yakutiye Belediyesi sahip çıktı.

Erzurum'un Mehdiefendi Mahallesinde 9 ve 11 yaşlarındaki Selma ve Fatma isimli kızlarıyla hayat mücadelesi veren ve çocuklarına baktığı için bir işte de çalışamayan Fatih Kuvat(47), “Eşim cezaevinde. Çocuklarıma bakacak kimse yok. Bir göz kulübede iki kızımla yaşam mücadelesi veriyorum” dedi. Yıkıntılar üzerinde odun parçaları toplayan Fatih Kuvat'a Yakutiye Belediyesi sahip çıktı. Kışlık odunu verilen Fatih Kuvat'a Belediye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğünden de gıda ve giyecek yardımı yapıldı.

Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, yoksul insanlara yardımın insanlık görevi olduğu belirterek, “Şehrimizde yoksul sayısı çok. Biz belediye olarak görebildiğimiz, yetişebildiğimiz insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Keşke imkanımız olsa tüm yoksullara uzanabilsek”diye konuştu.

(İRT-İRT-Y)

07.06.2007 16:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title