Haberler

Erzurum: Dağcılık Federasyonu Başkanı Karaca'dan Açıklama

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı'na Tekrar Seçilen Alaattin Karaca, Daha İleri Hedeflere Ulaşmak İçin Çalışacaklarını Söyledi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı'na tekrar seçilen Alaattin Karaca, daha ileri hedeflere ulaşmak için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Karaca, İHA'ya yaptığı açıklamada, 1997 yılından beri yürüttükleri politikaların doğruluğunun camia tarafından takdir gördüğünü belirtti. Karaca, "Bu nedenle önümüzdeki hedef ve programlarımız için de onay almış bulunuyoruz. Özerklikle birlikte sporumuzu ve ülkemizi daha yükseklere taşımak için hep birlikte çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Yeni seçilmiş yönetim kurulu üyelerimizle federasyonumuzu en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Daha ileri hedeflere ulaşmak için çalışacağız" dedi.

Federasyonun Ankara Dedeman Otel'de yapılan genel kurul toplantısında başkanlık için aday olan Alaattin Karaca, kongreye katılan 175 delegeden 127'sinin oyunu almış, diğer başkan adaylarından Ali Nasuh Mahruki 45, Seyhan Çamlıgüney ise 3 oyda kalmıştı. Alaattin Karaca Başkanlığı'ndaki Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu'na ise Prof. Dr. Okay Vural, Prof. Dr. M. Kemal Yalınkılıç, Prof. Dr. Bekir Çoksevim, Ziraat Yüksek Mühendisi Ekrem Yüce, İlhami Altınok, Muzaffer Erol Gez, Ertuğrul Tugay, Nuri Dokuzoğlu, Tuncer Kırtıloğlu, Selahattin Çodur, Yrd. Doc. Dr. Ersan Başar, Ahmet Hamdi Esen, Ögr. Gör. Murat Şen, Ali Haydar Küçük seçilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title