Haberler

Erzurum'da Kış Gençlik Spor Oyunları

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (Gsgm) Tarafından Erzurum'da Düzenlenenen 1'inci Kış Gençlik Spor Oyunları, Sıfırın Altında 10 Derecede Yapılan Yürüyüşle Başladı. Sporcuların ve Protokolün Katıldığı Yürüyüşte, Mehter Takımı da Marşlar Çaldı.

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından Erzurum'da düzenlenenen 1'inci Kış Gençlik Spor Oyunları, sıfırın altında 10 derecede yapılan yürüyüşle başladı. Sporcuların ve protokolün katıldığı yürüyüşte, Mehter takımı da marşlar çaldı.

Uluslararası Üniversitelerarası Spor Fedarasyonu'nun 25. Dünya Üniversite 2011 Kış Oyunları'nın gerçekleştirileceği Erzurum'da, 1'inci Kış Gençlik Spor Oyunları düzenlendi. Etkinlik yürüyüşü, Çifte Minareli Medrese önünde başladı. Havuzbaşı Semti'ndeki Atatürk heykeli önünde son bulan yürüyüşe Vali Yardımcısı Kasım Yekeler, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Emniyet Müdürü Kamil Çolak, Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar, yarışmaya katılan 13 ilin Gençlik ve Spor İl Müdürleri, ile antrenörler ve sporcular katıldı. Vali Yardımcısı Kasım Yekeler'in Atatürk Heykeli'ne çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Sıfırın altında 10 derece olan hava yürüyüşe katılanları üşüttüdü.

3- 4 Şubat 2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan kayak yarışlarına, 13 ilden 100 sporcunun katılacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdür Fatih Çintimar, ''Erzurum'da 2011'de yapılacak olan Üniversite Kış Oyunları'na sporcu hazırlamak amacıyla Gençlik Spor Oyunları'nı düzenledik. Palandöken ve Laleli Kayak pistlerinde yapılacak olan kayak yarışları, Erzurum için önemli bir tecrübe kaynağı olacak'' dedi.

İkram TEKMANLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title