Haberler

Ereğli'de Yol Çalışmaları Başladı

Konya'nın Ereğli ilçe Kaymakamı Hasan Bağcı, KÖYDES ve İl Özel İdaresi tarafından 41 kilometrelik yol ağının 2.etap çalışmalarının başlandığını ifade etti.

Konya'nın Ereğli ilçe Kaymakamı Hasan Bağcı, KÖYDES ve İl Özel İdaresi tarafından 41 kilometrelik yol ağının 2. etap çalışmalarının başlandığını ifade etti.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı yaptığı açıklamada, zor geçen bir kış döneminin ardından bozulan yolların yaz sezonu ile birlikte yapım çalışmalarına başlandığını belirterek, "KÖYDES kapsamında Karaburun, Tatlıkuyu-Aşıklar, Gökçeyazı, Beyköy ve Bulgurluk köylerinde 11 kilometrelik yol ağı yapılacak. İl Özel İdaresi tarafından ise Beyören-Kutören, Beyören-Çatmataş, Alhan-Aşıklar, Adabağ-Tatlıkuyu, Kargacı-Vanlı, Selvili-Ulumeşe, Çayhan-Mimmetler Obası arasındaki 30 kilometrelik yol ağı yapılacak. KÖYDES olarak yapılacak olan yolların malzeme ihalesi yapıldı. Çalışmalar bu hafta itibariyle başlayacak.

Öte yandan, Acıkuyu ve Yeniköy köylerinin sağlıklı olmayan içme su hatları da değiştirilecek. Ereğli belediyesi şebekesinden su verilmesi için gerekli kararlar alındı. En kısa sürede çalışmalar başlayacak ve Ereğli köylerinde sağlıklı su tüketimi sağlanacaktır" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökçeyazı Karaburun Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title