Haberler

Ereğli'de Liseliler Fotoğraf Yarışması

Ereğli'de "Liseli Gözüyle Doğa ve Hayat" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Ereğli'de "Liseli Gözüyle Doğa ve Hayat" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde düzenlenen programa Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, İlçe Mili Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) Başkanı Tolga Peker, dernek ve düzenledikleri yarışma hakkında bilgiler verdi.

Peker, 27 liseli öğrencinin 76 fotoğrafla katıldığı yarışmada 29 fotoğrafın ödüle ve sergilemeye hak kazandığını söyledi; katkılarından dolayı Belediye Başkanı Oprukçu, İstanbul Ereğliler Derneği Başkanı Akif Bekdemir ve Milli Eğitim Müdürü Şimşek'e teşekkür etti.

Kaymakam Bağcı ise fotoğraf çekmenin ayrı bir sanat olduğunu belirterek,

"Öğrencilerin bu sanatı öğrenmeleri ve yasadıkları çevreyi belgelemeleri açısından önemli bir etkinlik oldu. Bu yarışmada emeği geçen ANFODER'e teşekkür ediyor bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyorum" dedi.

Dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesinin ardından fotoğraf sanatçısı Memduh Ekici'nin slayt gösterisi izlendi. Son olarak da ödül ve mansiyon kazanan fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.

Serginin açılışını, yarışma birincisi Ereğli Fen Lisesi öğrencisi Taha Kaan İşleyici yaptı.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ereğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title