Haberler

Erciyes Feneri Gıda Market Açıldı

Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Kurulan "Fener Market" Hizmete Girdi.

Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kurulan "Fener Market" hizmete girdi.

Yoksul vatandaşların faydalanması amacıyla Battalgazi Mahallesi'nde kurulan markette, tekstilden gıdaya kadar birçok ürün yer alıyor. Erciyes Feneri'nde kaydı bulunan yoksul vatandaşların ücretsiz alışveriş yapabileceği markette, ailelerin durumuna göre aylık limitler belirleniyor.

Marketin tanıtımında bir açıklama yapan Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Şenkürtüncü, derneğin öncelikli hedeflerinden biri olan gıda marketinin aylar süren çalışma sonrası faaliyete geçtiğini söyledi. Hayırseverlerin de katkısıyla kurulan markette, derneğe kayıtlı yoksul vatandaşların faydalanabileceği birçok ürünün yer aldığını belirten Şenkürtüncü, 763 aileden oluşmak üzere toplam 3 bin 500 kişinin marketten alışveriş yapabileceğini kaydetti. Şenkürtüncü, "Marketimizde 54 kalem gıda, 13 kalem ev tekstili ve 50 kalem de giyim malzemesi çeşitleri bulunmaktadır. Derneğimize kayıtlı yoksul aileler, ailedeki kişi sayısına göre belirlenen limit karşılığında, burada istedikleri ürünü ücretsiz alabilecek. Derneğimize yeni kayıtlar ise, ekibimizin yapacağı detaylı incelemenin ardından gerçekleşecektir. Marketimizin tüm şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

(SEK-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title