Haberler

Erciş'te "Tüm İdealist Gençler Derneği"nin basın açıklaması -

Erciş'teki Tüm İdealist Gençler Derneği, 17 Aralık'ta düzenlenen İstanbul merkezli operasyonlara yönelik basın açıklaması yaptı.

Erciş'teki Tüm İdealist Gençler Derneği, 17 Aralık'ta düzenlenen İstanbul merkezli operasyonlara yönelik basın açıklaması yaptı.

Erciş Hükümet Konağı yanındaki parkta toplanan dernek üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Harun İrven, 17 Aralık'ta ülke üzerinde oyunların oynandığını ve küresel operasyonların yapıldığını söyledi.

"27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat'ta darbe yapan güçlerin, 17 Aralık'ta da darbe yapmaya çalıştıkları aşikardır" diyen İrven, şöyle konuştu:

"Bu ülkede yeni bir darbe girişimine göz yummayacağız. Ülkemizde sorunların çözümü demokrasi ve hukuktur. Demokrasinin adresi de sandıktır. 17 Aralık'ta gerçekleştirilen kolluk operasyonuyla, Başbakan üzerinden büyüyen, gelişen ve küresel güç olma yolunda ilerleyen Türkiye'nin nasıl hedef alındığı bütün çıplaklığıyla görülmektedir. Bu kuşatmaya destek verenler de eylem ve tutumlarıyla netleşmeye başlamıştır. Operasyonda nihai hedef, yeni Türkiye ve bunu inşa etmek isteyenlerdir. Bu ülkenin barış iklimi, ekonomik istikrarı ve demokratikleşme serüveni birkaç toplum mühendisine bırakılmama. Her koşulda milli iradenin arkasında olmaya devam edeceğiz. Halk iradesine sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecek."

Kaynak: AA / Güncel

28 Şubat İstanbul Erciş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

MEHMET GÜmurat33@hotmail.com:

YA BAKIN İDALİSTLER.AKP HIRSIZLIK YAPILIYORR.BAŞTA YANI BAŞINIZDAKİ VEKİLİN EL KALDIR EL YENDİR VEKİLİNİZ FATİK ÇİFÇİ BEKİ GÖZ ÖNÜNE ALIN.VALLAHİ BABSINI TEMELİ ATIP 4 YIL BEKLETİKLERİ EVİ YAPAMAYNLAR,BASINDAN KALAN SOLAHADAKİ BAHÇELİRNDEKİ AHURLAR YIKILMIŞTI VİRANE BİR HALDEYDİ,ALTLARINDA ESKİ BİR RENO TAXİ VARDI DURUMLARI ÇOK ÇOK KÖTÜYDÜ.KARDEŞLERİ VE AMÇA OĞLARI KUMAR MASINBDAN KALKMAZLARDI.ÇOBANLIK EDERLERDİ,ŞİMDİ DÜŞÜN BU DURUMDAKİ İNSANLAR TİRİLİYONLARA PARA DEMİYORLAR.EVLER,ÇİFTLİKLER,VİLALAR,SON MODEL ARABALAR,TAŞ FABRİKASI,BETON FABRİKASI,DAHA NE ARSALAR ,NE YATRIRMLAR YAPTILAR NERDEN GELDİ BUNLAR HIRSIZLIKLA.E BUNU VEKİL YAPARKEN.BDİĞERLERİ NE YAPMAZKİ HIRSIZLIK...

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title