Haberler

En Güzel Balkon ve Bahçeler Seçiliyor

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması’ bu yıl 17. kez gerçekleşecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 'En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması' bu yıl 17. kez gerçekleşecek. Karşıyaka'nın en estetik ve renkli balkon ile bahçelerinin belirleneceği yarışmaya, 22 Mayıs'a kadar başvuru yapılabilecek.

Kent yaşamında yeşil dokunun önemine dikkat çekmek adına 17. kez 'En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması' düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, başvuruları kabul etmeye başladı. Yarışma, balkon, müstakil bahçe ve apartman-site bahçesi olmak üzere, üç farklı kategoride yapılacak. Balkon ve bahçelerinin güzelliğini ödülle taçlandırmak isteyen Karşıyakalılar, 22 Mayıs'a kadar Karşıyaka Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvurabilecek.

Peyzaj Mimarları Odası, Ege Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden oluşan jüri, yapacağı ziyaretlerle başvuruları tek tek inceleyecek. Değerlendirmeler sonucunda, puanlama sistemiyle her kategoride ilk 3'e girenler belirlenecek. Kazananlar, ay sonunda yapılacak törenle açıklanacak. Dereceye girenlere plaket ve çeşitli hediyeler verilecek.

"Daha güzel bir kent için"

Geleneksel hale gelen yarışmanın bu yıl da büyük ilgi göreceğine inandığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Kentler hızla beton yığını haline gelirken, biz yeşilimizi korumak, çevremizi çiçeklerle güzelleştirmek için vatandaşlarımızla el ele, kol kola çalışıyoruz. Kendi balkonunu, bahçesini güzelleştiren herkes aslında Karşıyakamızı da süslüyor, renklendiriyor. Bu anlamlı çabaları ödüllendirmek ve örnek olmasını sağlamak adına açtığımız yarışmaya başvuruları bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title