Haberler

Elazığ'lı Öğrencilerden Beyşehir Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Yürütülen "Gönül Köprüsü" Projesi Kapsamında Elazığ'dan Gelen İlköğretim Okulu Öğrencileri, Konya'nın Beyşehir İlçesini Ziyaret Etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Elazığ'dan gelen ilköğretim okulu öğrencileri, Konya'nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

69 kişiden oluşan öğrenci grubu ilk günlerinde tarihi Eşrefoğlu Camii'ni ziyaret etti. Eşrefoğlu Camii'nin ardından Beyşehir Gölü'nde yat turuna katılan öğrenciler, gölde bulunan adaları görme fırsatı buldu. Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Beyşehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, proje çerçevesinde Elazığ'dan 69 öğrencinin Beyşehir'e geldiğini belirterek, "Öğrencilerimizi Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda misafir ediyoruz. Öğrencilerimize 5 gün boyunca Beyşehir'in doğa ve tarihi güzelliklerini gösterme fırsatı bulacağız. Elazığlı misafirlerimiz gezinin son iki gününde mihmandar ailelere verilecek. Orada gündüz saatlerini Beyşehir'deki yaşıtları olan öğrencilerle birlikte geçirecek. Akşam ise yine yurtta kalacaklar. Bu proje ile doğu ve batı illerinde yaşayan öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması amaçlanıyor. 29 Haziran'da Beyşehir'e ikinci grup misafir öğrencilerimiz gelecek. Beyşehir'den ise bu proje kapsamında 18 Temmuz'da 84 öğrenci ile birlikte 6 idareci ve öğretmeni Ağrı iline göndereceğiz" dedi.

(ARÖ-İP) 24.06.2008 15:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title