Haberler

Tunceli'de FEDAŞ İşçileri Eylemde

Güncelleme:

Tunceli'de maaşlarının artırılması ve sosyal haklarının verilmesi talebiyle eylemde olan FEDAŞ işçileri, kurumun çatısına çıktı. İşçilerin eylemi devam ediyor.

Fırat EDAŞ çalışanları, kurumun çatısına çıktı

TUNCELİ - Tunceli'de maaşlarının artırılması ve sosyal haklarının verilmesi amacıyla 2 ayı aşkın süredir eylemde olan FEDAŞ işçilerinden bir grup, kurumun çatısına çıktı. 'AKSA sözünü tut, talepleri karşıla" pankartı açan işçilerin eylemi nedeniyle kurum önüne itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Tunceli'de Fırat Elektrik Dağıtış A.Ş. bünyesinde çalışan 120 işçi, 2 aşkın bir süre önce maaşlarının iyileştirilmesi, sosyal haklarının verilmesi amacıyla eylem başlattı. İşçilerin bağlı olduğu sendika ile işveren arasında bugüne kadar herhangi bir uzlaşma sağlanamazken, işçilerin bir bölümü tepkilerine kurumun çatısına çıkarak dile getirdi. Çatıda, 'AKSA sözünü tut, talepleri karşıla' pankartı açan gruba, eylemdeki arkadaşları da destek verdi.

Eylem nedeniyle kurum önüne, itfaiye, 112 ve polis ekipleri sevk edilirken, işçilerin eylemi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Tunceli Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title