Haberler

New York Borsası'nda İşlemler 'Teknik Arıza' Nedeniyle Durduruldu

Güncelleme:

Dünya borsaları arasında en büyük piyasa değerine sahip New York Menkul Kıymetler Borsası, "işlemlerin teknik bir arızadan ötürü geçici olarak durdurulduğunu" açıkladı.

New York Menkul Kıymetler Borsası, işlemlerin teknik bir arızadan nedeniyle geçici bir askıya alındığını açıkladı.

"SİBER SALDIRI DEĞİL TEKNİK ARIZA"

NYSE, yaptığı yazılı açıklamada, işlemlerin askıya alınmasının siber saldırıdan değil, teknik bir arızadan kaynaklandığını belirtti. "Karşılaştığımız sorun bir siber saldırıdan değil, teknik bir iç arızadan kaynaklanıyor. İşlemleri askıya almayı teknik arızadan kaynaklanan sorunları önlemek için seçtik" denilen açıklamada sorunun ne zaman çözüleceğine ilişkin harhangi bir bilgi verilmedi.

Bu arada, Nasdaq Teknoloji Endeksi'ndeki işlemlerin normal şekilde devam ettiği bildirildi.

OBAMA BRİFİNG ALDI

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, Başkan Barack Obama, NYSE'deki işlemlerin geçici olarak durdurulmasıyla ilgili brifing aldı. ABD Hazine Bakanlığı ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun da söz konusu gelişmeleri yakından takip ettiği belirtiliyor.

"TÜM AÇIK SİPARİŞLER İPTAL EDİLECEKTİR"

NYSE'deki tüm işlemler, New York saatiyle 11.32'den itibaren geçici olarak askıya alınırken, yayımlanan resmi açıklamada, "NYSE'deki tüm işlemler geçici olarak durduruldu. Tüm açık siparişler iptal edilecektir. Daha fazla bilgi mümkün olduğunca çabuk sağlanacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

DÜNYA BORSALARI ARASINDA BİRİNCİ SIRADA YER ALIYOR

New York Borsası, 19 trilyon 351 milyar 417 milyon 200 bin dolarlık piyasa değeriyle dünya borsaları arasında birinci sırada yer alıyor. Endeksler, bugüne Çin hisselerindeki keskin değer kayıplarının ardından yaşanan tedirginlikle sert düşüşle başlamıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Barack Obama New York Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Bakmadan Geçme

YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

500

Yorumlar (1)

fakir:

geçen hafta nasa canlı yayını kesip 3 tane ufo görüntüsünü vermemişti ya işte o ufo dakiler misilleme de bulundular bir hava yolu şirketinin de sistemleri 2 saat çalışmadı haber yarım kalmış.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title